- 25 Ağustos 2024
- 32
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi yaseminimesin
Evet çizgi gözüküyor ama direk mi çıktıEki Görüntüle 3521304
Kaset test yaptım ama silik mi değil mi çözemedim bakıyorum bakıyorum silik gibi geliyor bana sizce nasıl
Çok beklemedim 2 dakka sonra beliriverdiEvet çizgi gözüküyor ama direk mi çıktı
İnşallah vardırÇok beklemedim 2 dakka sonra beliriverdi
Bende yaptım az önce adetim 1 hafta gecikti gecikmenin 3. Günü iki damla kahverengi kan geldi sonra gelmedi testler negatif akıntı var açık sarı ne yapacağım hamilemiyimdir kızlar ama testler nagatif akiam üzeri yaptım testleriEvet çizgi gözüküyor ama direk mi çıktı
Bence yarın direkt kan verBende yaptım az önce adetim 1 hafta gecikti gecikmenin 3. Günü iki damla kahverengi kan geldi sonra gelmedi testler negatif akıntı var açık sarı ne yapacağım hamilemiyimdir kızlar ama testler nagatif akiam üzeri yaptım testleri
Korkuyorum sonuç negatif olacak diye yineBence yarın direkt kan ver
Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun hayırlısı demekten başka çaremiz yok bende 3 ay önce düşük yaptım hastanede yattım psikolojik olarakta bedenende çok yıprandım şuan tepki vermiyorum teste beklicem bir süre olursa hayırlısı Allah isteyen çocuk hasreti çeken herkesin kucağını doldursun inşallahKorkuyorum sonuç negatif olacak diye yine
Amin iniallah bende 2 ay önce düşük yaptım 5 haftalık ikenKötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun hayırlısı demekten başka çaremiz yok bende 3 ay önce düşük yaptım hastanede yattım psikolojik olarakta bedenende çok yıprandım şuan tepki vermiyorum teste beklicem bir süre olursa hayırlısı Allah isteyen çocuk hasreti çeken herkesin kucağını doldursun inşallah
Naptınız kan verdiniz miAmin iniallah bende 2 ay önce düşük yaptım 5 haftalık iken