Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk da çıktı ve testin markası nedir? Malum yalancı pozitif çıkarma olayı var çok fazlaReglim düzensiz ama 2 aydır gününde oluyorum şimdiki reglime 3 gün var 10 dk arayla iki test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce var mı yok mu bakabilir misiniz?
C çıktıktan 10 saniye sonra çizgi belirdi 5 dakika içerisinde de bu şekilde kaldı. Test freely markaKaç dk da çıktı ve testin markası nedir? Malum yalancı pozitif çıkarma olayı var çok fazla
Hayırlı olsun canım var:) bi de kaset test yap yada kan verReglim düzensiz ama 2 aydır gününde oluyorum şimdiki reglime 3 gün var 10 dk arayla iki test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce var mı yok mu bakabilir misiniz?
Teşekkür ederim:) kaset test daha mı net sonuç veriyor pek bilmiyorum o sebepten dolayı sordum.Hayırlı olsun canım var:) bi de kaset test yap yada kan ver
Ben de freely marka ile öğrenmiştim canım var gibi görünüyor. Elinde başka testin varsa yap yoksa zaten en garantisi kan verC çıktıktan 10 saniye sonra çizgi belirdi 5 dakika içerisinde de bu şekilde kaldı. Test freely marka
Teşekkür ederim:) 2 test yaptım ikisi de silik açıktı şimdi yaptım negatif çıktı ama akşam yaptığım için olabilir sabah bir daha deneyeceğim. Sizinki de bu şekilde silik miydi tam net miydi acaba ?Ben de freely marka ile öğrenmiştim canım var gibi görünüyor. Elinde başka testin varsa yap yoksa zaten en garantisi kan ver
Benimki seninkinden daha silikti canım çok küçük bi değerle öğrenmiştim ben dediğin gibi sabah tekrarla hadi hayırlı haberlerle gelTeşekkür ederim:) 2 test yaptım ikisi de silik açıktı şimdi yaptım negatif çıktı ama akşam yaptığım için olabilir sabah bir daha deneyeceğim. Sizinki de bu şekilde silik miydi tam net miydi acaba ?
Teşekkür ederim inşallah bilgi veririm buraya daBenimki seninkinden daha silikti canım çok küçük bi değerle öğrenmiştim ben dediğin gibi sabah tekrarla hadi hayırlı haberlerle gel
Reglim düzensiz ama 2 aydır gününde oluyorum şimdiki reglime 3 gün var 10 dk arayla iki test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce var mı yok mu bakabilir misiniz?
Canım ben adete 2 gün kala kaset testte gördüm. Adeti 5 gün geçe erken gebelik testi kaset testten şişlikti. O yüzden sanki kaset testler daha iyi gibi geliyor. Ama olmasa hiç bişey çıkmaz:) hayırlı olsunTeşekkür ederim:) kaset test daha mı net sonuç veriyor pek bilmiyorum o sebepten dolayı sordum.
Canım ben adete 2 gün kala kaset testte gördüm. Adeti 5 gün geçe erken gebelik testi kaset testten şişlikti. O yüzden sanki kaset testler daha iyi gibi geliyor. Ama olmasa hiç bişey çıkmaz:) hayırlı
Canım ben adete 2 gün kala kaset testte gördüm. Adeti 5 gün geçe erken gebelik testi kaset testten şişlikti. O yüzden sanki kaset testler daha iyi gibi geliyor. Ama olmasa hiç bişey çıkmaz:) hayırlı olsun
Bugünde sabah testim bu şekilde çıktı anlayamadım
Var canım kan verBugünde sabah testim bu şekilde çıktı anlayamadım
Bund da çizgi var :) ama idrarı fazla damlatmışsın kuzum :) benim testim de adete 3 gün kala böyleydi :)
Benimki böyleydi
Heyecanlandım şimdi hemen kanda çıkar mı reglin geçmesini bekleyeyim miVar canım kan ver
Benimki böyleydi
Doğru biraz 4 yerine 5 damlattım belki o yüzdendir. Çok teşekkür ederim her soruma cevap verdiğiniz içinBund da çizgi var :) ama idrarı fazla damlatmışsın kuzum :) benim testim de adete 3 gün kala böyleydi :)
Rica ederim kuzum:) inşallah bebişin karnındadır şuanda. Ama var gibi duruyor var benceDoğru biraz 4 yerine 5 damlattım belki o yüzdendir. Çok teşekkür ederim her soruma cevap verdiğiniz için