Test silik çizgi ne demek bakar mısınız

dobbyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
14
1
23
Reglim düzensiz ama 2 aydır gününde oluyorum şimdiki reglime 3 gün var 10 dk arayla iki test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce var mı yok mu bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_3214.jpeg
    IMG_3214.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 98
Reglim düzensiz ama 2 aydır gününde oluyorum şimdiki reglime 3 gün var 10 dk arayla iki test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce var mı yok mu bakabilir misiniz?
Kaç dk da çıktı ve testin markası nedir? Malum yalancı pozitif çıkarma olayı var çok fazla 🙂

Ben de freely marka ile öğrenmiştim canım var gibi görünüyor. Elinde başka testin varsa yap yoksa zaten en garantisi kan ver 🥰
Teşekkür ederim:) 2 test yaptım ikisi de silik açıktı şimdi yaptım negatif çıktı ama akşam yaptığım için olabilir sabah bir daha deneyeceğim. Sizinki de bu şekilde silik miydi tam net miydi acaba ?

Teşekkür ederim:) 2 test yaptım ikisi de silik açıktı şimdi yaptım negatif çıktı ama akşam yaptığım için olabilir sabah bir daha deneyeceğim. Sizinki de bu şekilde silik miydi tam net miydi acaba ?
Benimki seninkinden daha silikti canım çok küçük bi değerle öğrenmiştim ben 🤗 dediğin gibi sabah tekrarla hadi hayırlı haberlerle gel 🥰

Teşekkür ederim:) kaset test daha mı net sonuç veriyor pek bilmiyorum o sebepten dolayı sordum.
Canım ben adete 2 gün kala kaset testte gördüm. Adeti 5 gün geçe erken gebelik testi kaset testten şişlikti. O yüzden sanki kaset testler daha iyi gibi geliyor. Ama olmasa hiç bişey çıkmaz:) hayırlı olsun

Teşekkür ederim 🙏🏼 inşallah vardır tabi emin olmamak çok kafa yoruyor yarın sabah bir daha bakacağım dediğiniz gibi kaset test aldım bu sefer 🙏🏼

X