• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test pozitiv ama kanaması var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevimlikedi2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
59
15
88
26
Merhaba kızlar,
Bi arkadaşım için yazıyorum.
Bu hafta üç kere test yaptı pozitivdi.
Cuma günü 4+2 akşama doğru koyu renkte bayagi bir akıntı Aktı. Hastaneye gitti doktor test yaptı negativ çıktı ve 60% bebek gidici ama yeni olduğu için yarın sabah yine test yap bak ne cikicak dedi.
Dün sabah test yaptı negatif çıktı. Akşama doğru ve bu sabaha pozitiv çıktı. Ve bu arada kanaması hala devam ediyor. Acaba sorun nedir? Bilginiz varmi

Merhaba kızlar,
Cuma günü 4+2 akşama doğru koyu renkte bayagi bir akıntı Aktı. Hastaneye gitti doktor test yaptı negativ çıktı ve 60% bebek gidici ama yeni olduğu için yarın sabah yine test yap bak ne cikicak dedi.
Dün sabah test yaptı negatif çıktı. Akşama doğru ve bu sabaha pozitiv çıktı. Ve bu arada kanaması hala devam ediyor. Acaba sorun nedir? Bilginiz varmi
bu pozitif negatif idrar testi mi kan testi mi ? 2 gün arayla kan testi yapsın öğrenir sonucu

Merhaba kızlar,
Ve kanama zaten normal bir durum değil doktora görünmesinde yarar var değerleri kontrol edip düşük önleyici ilaç verebilir

Back
X