- 24 Ağustos 2024
- 53
- 51
- 34
- Konu Sahibi vintagelin
Reglim 4 gün gecikti test yaptım pozitif hemde 3 4 tane yaptım hepsi pozitif çıktı ama sabah regl oldum. Böyle bir durum yaşayan ne olduğunu bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama regl olunca pozitif olmuyor değil mi sonrasında?Testler yanıltıcı olabiliyor bende geçen aylarda gittikçe koyulasan testlerle karşılaştım tam gününde regli oldum kan testi en garantisi
Kimyasal gebelik de olabilir. Kimyasal gebelikte en başında kese oluşmadan sağlıksız gebelik adet gibi atılır.Reglim 4 gün gecikti test yaptım pozitif hemde 3 4 tane yaptım hepsi pozitif çıktı ama sabah regl oldum. Böyle bir durum yaşayan ne olduğunu bilen var mı?
Dediğiniz gibi oldu muhtemelen çünkü şu adeti üç yüz olan %99 sonuç veren erken testten bile aldım pozitiftiKimyasal gebelik de olabilir. Kimyasal gebelikte en başında kese oluşmadan sağlıksız gebelik adet gibi atılır.
Sabahtan beri ara ara da olsa geliyor nette sadece silme şeklinde olur yazıyor benim bir ped dolmadı ama damla damla geliyor düzenliGercekten regl oldugunuzdan eminmisiniz. Hafif Kanamam olmustu. Ben regl oldum sanmistim, ama sonuc su anda 6 yasinda bence yinede bir doktora gidin
Sabahtan beri ara ara da olsa geliyor nette sadece silme şeklinde olur yazıyor benim bir ped dolmadı ama damla damla geliyor düzenli
Ben de o testlerden yapmıştım, o testle hamile kaldığımı öğrendim hatta. Şimdi 31 haftalık gebeyim. Darısı başınıza olsun.Dediğiniz gibi oldu muhtemelen çünkü şu adeti üç yüz olan %99 sonuç veren erken testten bile aldım pozitifti
Sizinki nasıldı tam olarak sadece lekelenme gibi mi?Bende 2-3 gün aralikli gelmisti. Bence ne olur olmaz bir doktora görünün
Sabahtan beri bir ped dolmasa da wc gittikçe idrarda kan oluyor nette yerleşme kanaması için peçeteye ve çamaşıra damla şeklinde olur yazıyorMuhtemelen kimyasal gebelik olabilir. Normal hamilelikte yerleşme kanaması gibide olabilir. Doktora görünmenizde fayda var.
Ama ben regl oldumBen de o testlerden yapmıştım, o testle hamile kaldığımı öğrendim hatta. Şimdi 31 haftalık gebeyim. Darısı başınıza olsun.
Bundan sonrası için en azından. Rabbim kucağınızı doldursunAma ben regl oldum
Sizinki nasıldı tam olarak sadece lekelenme gibi mi?
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz doğrusunu kan degerlerinden ogrenirsiniz yerleşme kanamasimi kimyasal gebelik mi saglik kurulusuna başvurup öğreninReglim 4 gün gecikti test yaptım pozitif hemde 3 4 tane yaptım hepsi pozitif çıktı ama sabah regl oldum. Böyle bir durum yaşayan ne olduğunu bilen var mı?
Teşekkür ederim inşallahBundan sonrası için en azından. Rabbim kucağınızı doldursun
Kimyasal olduysa yapacak birşey yok sanırımYarına doktor randevusu alın. Risk alınacak bir durum değil. Belki üstüne görme belki düşük. Buradan biz bilemeyiz. Lütfen en acil tarafından doktora gidin
Birkaç gün daha bekleyip sonra tekrar test yapsam olur mu? En erken randevu zaten 9 gün sonra görünüyor randevu sisteminden baktım simdi deLekelenmeden biraz fazla. Dedigim gibi sadece regl normalden daha hafif oldugunu zannettim. Bir hafta evvel doktorda yapilan hamile Testi de negatif oldugu icin de hic hamilelik aklima gelmedi. Kanamadan bir iki hafta sonra tekrar test yaptim pozitif di. Bir ihtimal tabi ilk hamilelik olusup sonra kendimden bittigi ve testin bu yüzden pozitif olmasi. Ama bunu doktor ancak bilir1