Test pozitif kanda negatif

aakk2667

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
40
3
6
27
Kızlar dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan testi 1.20 çıktı yükselme ihtimali var mıdır?

Bazı testler yalancı pozitif çıkıyor bunu bir çok kez yaşadım. Ve burada bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. Testte çıkıp , kanda çıkmaması imkansız. Regline daha varsa bekle canım.

Bazı testler yalancı pozitif çıkıyor bunu bir çok kez yaşadım. Ve burada bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. Testte çıkıp , kanda çıkmaması imkansız. Regline daha varsa bekle

Bazı testler yalancı pozitif çıkıyor bunu bir çok kez yaşadım. Ve burada bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. Testte çıkıp , kanda çıkmaması imkansız. Regline daha varsa bekle canım.
Ya bende burada falan bir kaç kişide görünce çok umutlanmistim

Bi şey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen. Siz böyle testleri nasıl pozitif olarak değerlendiriyosunuz acaba? Yani burda bir çok test görseli görüyorum ve bariz negatifler ama herkes ya çizgi görüyor ya da direkt pozitif çıktı falan yazıyolar anlamış değilim. Ben de uzun süredir çocuk istiyorum ama ne biliyim bana biraz insanın kendini kandırması gibi geliyo ya :/

Kızlar dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan testi 1.20 çıktı yükselme ihtimali var mıdır? Eki Görüntüle 3538227
Kuzum iki ay önce freely marka test yaptım aynı böyle çıktı , 38 yaşındayım hiç çocuğum yok bir umutlandım, nasıl hastaneye kan vermeye gittim bilmiyorum .. sonuç negatif.. Tez zamanda kolaylıkla gönlümüzdeki olur inşallah

Yaa inşallah bende 30 yaşındayım Allah cuma gününün yüzüsü hürmetine kucağımızi tez vakitte doldursun

Tamamda testte bariz çift çizgi var daha ne olması gerekiyor ki hamilelik için ha bozuktur yanlişır o başka çünkü pozitifin yanlış olma ihtimali çok düşük oluyor

E bu test pozitif çünkü yalancıdır değildir onu bilemem de testin iki çizgi olduğu net

Tamamda testte bariz çift çizgi var daha ne olması gerekiyor ki hamilelik için ha bozuktur yanlişır o başka çünkü pozitifin yanlış olma ihtimali çok düşük oluyor
Ben de onu diyorum işte bariz diyince baya belli bi pembe olması gerek gibi düşünüyorum ben o yüzden böyle silik falan olunca negatif olduğunu varsayıyorum hep çünkü daha önce de kendim yaşadım böyle silik çizgiler vs ve hamile de değildim o yüzden sormak istedim bilemiyorum belki de ben fazla karamsarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…