Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı testler yalancı pozitif çıkıyor bunu bir çok kez yaşadım. Ve burada bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. Testte çıkıp , kanda çıkmaması imkansız. Regline daha varsa bekle
Ya bende burada falan bir kaç kişide görünce çok umutlanmistimBazı testler yalancı pozitif çıkıyor bunu bir çok kez yaşadım. Ve burada bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. Testte çıkıp , kanda çıkmaması imkansız. Regline daha varsa bekle canım.
Umudunu kırmak istemezdim canım ama regline daha varsa bekle. Erken yaptıysan da çıkmamıştır :)Ya bende burada falan bir kaç kişide görünce çok umutlanmistim
Yok alışkınım zaten böyle bi durumda :) bakalım bir hafta sonra tekrar denerim regl olmazsamUmudunu kırmak istemezdim canım ama regline daha varsa bekle. Erken yaptıysan da çıkmamıştır :)
Kuzum iki ay önce freely marka test yaptım aynı böyle çıktı , 38 yaşındayım hiç çocuğum yok bir umutlandım, nasıl hastaneye kan vermeye gittim bilmiyorum .. sonuç negatif.. Tez zamanda kolaylıkla gönlümüzdeki olur inşallahKızlar dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan testi 1.20 çıktı yükselme ihtimali var mıdır? Eki Görüntüle 3538227
Yaa inşallah bende 30 yaşındayım Allah cuma gününün yüzüsü hürmetine kucağımızi tez vakitte doldursunKuzum iki ay önce freely marka test yaptım aynı böyle çıktı , 38 yaşındayım hiç çocuğum yok bir umutlandım, nasıl hastaneye kan vermeye gittim bilmiyorum .. sonuç negatif.. Tez zamanda kolaylıkla gönlümüzdeki olur inşallah
Tamamda testte bariz çift çizgi var daha ne olması gerekiyor ki hamilelik için ha bozuktur yanlişır o başka çünkü pozitifin yanlış olma ihtimali çok düşük oluyorBi şey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen. Siz böyle testleri nasıl pozitif olarak değerlendiriyosunuz acaba? Yani burda bir çok test görseli görüyorum ve bariz negatifler ama herkes ya çizgi görüyor ya da direkt pozitif çıktı falan yazıyolar anlamış değilim. Ben de uzun süredir çocuk istiyorum ama ne biliyim bana biraz insanın kendini kandırması gibi geliyo ya :/
E bu test pozitif çünkü yalancıdır değildir onu bilemem de testin iki çizgi olduğu netBi şey sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen. Siz böyle testleri nasıl pozitif olarak değerlendiriyosunuz acaba? Yani burda bir çok test görseli görüyorum ve bariz negatifler ama herkes ya çizgi görüyor ya da direkt pozitif çıktı falan yazıyolar anlamış değilim. Ben de uzun süredir çocuk istiyorum ama ne biliyim bana biraz insanın kendini kandırması gibi geliyo ya :/
Ben de onu diyorum işte bariz diyince baya belli bi pembe olması gerek gibi düşünüyorum ben o yüzden böyle silik falan olunca negatif olduğunu varsayıyorum hep çünkü daha önce de kendim yaşadım böyle silik çizgiler vs ve hamile de değildim o yüzden sormak istedim bilemiyorum belki de ben fazla karamsarımTamamda testte bariz çift çizgi var daha ne olması gerekiyor ki hamilelik için ha bozuktur yanlişır o başka çünkü pozitifin yanlış olma ihtimali çok düşük oluyor
markası ne benim nimo böyle çıkarttı. ama kan da negatiftiKızlar dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kan testi 1.20 çıktı yükselme ihtimali var mıdır? Eki Görüntüle 3538227