• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test pozitif ama kahverengi lekeler var

beneess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
116
1
26
Antalya
merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. iyikide olmuşum.
adetim 2 gün gecikmişti bende şüphelendim ama sonra pembe akıntı geldi. bende adet oldum sandım. sonraki 3 gün kahverengi hafif pembe lekeler gelmeye başladı. normal adetimden farklı olduğu için ve kasık sancılarım geçmediğinden şüphelendim test yaptım. test pozitif çıktı. aslında pozitif mi onuda anlayamadım ikinci çizgi birinci kadar net değildi ama int araştırdım olması gereken öyleymiş. kan testi yaptırmadım hafta sonu eşimin yanına gidince onunla birlikte gitmeyi istiyorumda.(bu arada eşimle farkı şehirlerde çalışıyoruz)
sormak istediğim bu kahverengi lekeler normal mi yani kötü birşey çıkmaz değil mi? yani hamileysem. sanırım kendimi çok inandırdım. ama test pozitif çıktı ve diğer belirtilerde tutuyor. bu lekeler düşündürüyor çok.

Aynen bu şekilde hamileliğimi öğrendim :)))
O lekeler düşük riski diye adlandırılıyor ama öyle değildi bende..
Rahimdeki ufak kist ve miyomları gebelikle temizlermiş vücut..
Bundan dolayı lekelenmeyle başlayan gebelik olabilir..
Test de pozitifse:
Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyelim :))

aaaaaaaayyyyyyy cevabın için çok teşekkür ederiiimmmm. mutlu olduuum.... ben bir buçuk ay önce dra gitmiştim. rahimin yumurtalıkların temiz hamilelik için bi sıkıntı yok demişti. hani miyom falan dememişti. ozaman bendeki düşük riski olabilir mi? ay Allah'ım korusun.

aaaaaaaayyyyyyy cevabın için çok teşekkür ederiiimmmm. mutlu olduuum.... ben bir buçuk ay önce dra gitmiştim. rahimin yumurtalıkların temiz hamilelik için bi sıkıntı yok demişti. hani miyom falan dememişti. ozaman bendeki düşük riski olabilir mi? ay Allah'ım korusun.

Çok bilemem ama olmayabilir..
Ufak tefek önemsiz kistçik diyelim belki öyle birşeydir..
Ama hemeeeen doktora, haydi bakalım..
Hem için rahatlar hem de öğrenirsin ne var ne yok :)))

Çok bilemem ama olmayabilir..
Ufak tefek önemsiz kistçik diyelim belki öyle birşeydir..
Ama hemeeeen doktora, haydi bakalım..
Hem için rahatlar hem de öğrenirsin ne var ne yok :)))

çok teşekkürler... kendimi kaptırmaktan korkuyordum. acaba bu lekeler adettende ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye düşünüyordum. inşallah cumartesi eşimle gidicem dra. eşim adet oldum die biliyor. eğer hamileysem havalara uçacak.
Allah isteyenlere istedikleri zaman, kendilerini hazır hissettiklerinde bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

bu belirtiler hekrzde farklı farklı oluyor cnm. mesela ben bebegımı kaybettım hamılyken ama bend leke gelmedı sen gönlünü ferah tut. kasık agrısı sıddetlı olursa sorun olabılır .erken teshıs ıcıcın hemen doktoruna gıt ve o ne derse uygula . içinide ferah tut.stres yapmaman gerek

bu belirtiler hekrzde farklı farklı oluyor cnm. mesela ben bebegımı kaybettım hamılyken ama bend leke gelmedı sen gönlünü ferah tut. kasık agrısı sıddetlı olursa sorun olabılır .erken teshıs ıcıcın hemen doktoruna gıt ve o ne derse uygula . içinide ferah tut.stres yapmaman gerek

çok teşekkür ederim. belirsizlik zor oluyor işte... sizin sonra tekrar bi gebelik oldu mu bilmiyorum ama inş Allah gönlünüze göre verir.

canım ben bu ay bırakıcam korunmayı sanırım bıraz fazla ara verdım bebek için umarım hemen olur tekrar.ilkinde hemen tutmusdu.ama şimdi bilemiyorum bıde şöyle birsey var tabı Allah ne zaman ol derse o zaman olucak ve dogucak bunun önüne kımse gecemiyo bunu anladım bende :(

öncelikle aynı benimde böyleydi. çizgi belirgindi ama tam değil. ve kahverengi lekelenmeler 1 hafta sonra geçti. diğer bütün haftalar kanama şeklinde devam etti ve en sonunda bebeğim düştü. yani herkeste aynı olmuyor. arkadaşımda aynı böyle kahverengi lekelenmeleri oldu ve şimdi oğlu kocaman oldu.siz yinede dikkatli olun önleminizi alın. ağır vs kaldırmayın ve ilişkiye girmeyin ne olur ne olmaz. zaten yerleşme kanaması diye geçiyor çoğu yerde inşallah hamilesinizdir. hayırlı haberler alırsınız. allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

Back