- 4 Mart 2024
- 28
- 5
- 19
-
- Konu Sahibi Kasimpatiss
Kahverengi lekelenme yerleşme kanaması büyük ihtimalle. Devam ediyormu takip edersin ama doktorada gözükürsen ne olur ne olmaz iyi olurEki Görüntüle 3396453
Arkadaşlar ben geçen ay şubatta 6sında adet oldum her ay 2 gün geri kayar bu ay 4ünde adet olmam gerekiyordu. Kaç gündür hafif kasık batmalarım vardı dün sabah uyanınca ilk idrarla erken gebelik testi yaptım fotoğrafta gözüktüğü gibi pozitif çıktı. Bugün de adet görmeyince normal gebelik testini yaptım o da hafif silik çizgiye pozitif çıktı. Benim adetime daha 1 hafta varken yumurtlama döneminde peçeteye açık kırmızı hafif kan gibi leke geldi. Bugün de koyu kahverengi sümük gibi akıntı yine peçeteye geldi. Bu normal mi hala kasıklarımda batmalarım ara ara devam ediyor.
Daha önce Bi gebelik yaşadım onda 7. 8. Hafta arasında düşük oldu. Bunda da aynı şeyin olmasından korkuyorum.
Bu konu da beni aydınlatırsınız çok sevinirim.
Test pozitif kan verebilirsiniz aslında ama doktora danışın belki de yerleşme kanamasıdır korkutmayın kendinizi muhakkak doktora gidin kesinleştirmek içinEki Görüntüle 3396453
Arkadaşlar ben geçen ay şubatta 6sında adet oldum her ay 2 gün geri kayar bu ay 4ünde adet olmam gerekiyordu. Kaç gündür hafif kasık batmalarım vardı dün sabah uyanınca ilk idrarla erken gebelik testi yaptım fotoğrafta gözüktüğü gibi pozitif çıktı. Bugün de adet görmeyince normal gebelik testini yaptım o da hafif silik çizgiye pozitif çıktı. Benim adetime daha 1 hafta varken yumurtlama döneminde peçeteye açık kırmızı hafif kan gibi leke geldi. Bugün de koyu kahverengi sümük gibi akıntı yine peçeteye geldi. Bu normal mi hala kasıklarımda batmalarım ara ara devam ediyor.
Daha önce Bi gebelik yaşadım onda 7. 8. Hafta arasında düşük oldu. Bunda da aynı şeyin olmasından korkuyorum.
Canım kan verdin mi durum nedirEki Görüntüle 3396453
Merhaba. Ben siteye girmedim soruyu sorduğumu unutmuşumCanım kan verdin mi durum nedir
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba. Ben siteye girmedim soruyu sorduğumu unutmuşumevet hamileyim bugün tam 11+0 haftamdayım. İlk 6 7 haftaya kadar hafif hafif ara kanamaları lekelenme şeklinde ve kahverengi olarak devam etti. Doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi, progestan fitil yazdı. Düzenli olarak kullandım. Şükür kanamalarım geçti.
Amin, çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah