• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test negatif şiddetli bel ağrısı

akgnss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
2.629
2.994
83
Kızlar günaydın. Dün döngümün 30.günüydü öyle bir test yapmak istedim negatif çıktı silik çizgi de yoktu. Ama akşamında şiddetli bel ağrım başladı 2-3 saat sürdü ağrım. Dedim herhalde adet olucam. Ama gelen giden olmadı henüz. Ekstra olarak göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık sancım var. Sizce erken mi yaptım testi yoksa negatif adet mi olucam ondan mı bunlar fikirlerinizi merak ediyorum. 30.günde negatif görüp pozitife dönen var mı aranızda

Kızlaar ekstra olarak akıntım da var böyle bir durum yaşayan var mı aranızda cevap verir misiniz

merhaba ilişkinin üzerinden nekadar geçti acaba? Geç döllenme olabilir gebelik normalde ilişkinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra. Belli oluyor adetin geçmesini bekleyin ve evde test yapın belki çıkar 🤷🏻‍♀️🙏🏼

merhaba ilişkinin üzerinden nekadar geçti acaba? Geç döllenme olabilir gebelik normalde ilişkinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra. Belli oluyor adetin geçmesini bekleyin ve evde test yapın belki çıkar 🤷🏻‍♀️🙏🏼
Dün yaptım ama bir şey çıkmadı ovulasyonla takip etmiyorum bel ağrım çok fazla böyle olunca adetim geliyodu dünden beri ağrı çekiyorum

Tekrar test yapabilirsiniz. Ya da en kolayı özel bi hastanede beta değerine baktırın 2 saate çıkıyor sonucu

Tekrar test yapabilirsiniz. Ya da en kolayı özel bi hastanede beta değerine baktırın 2 saate çıkıyor sonucu
20 aydır negatif gördüğüm için aslında kan testi de yaptırmak istemiyorum dünde negatifi görünce umudum kalmadı ama bel ağrım beni şüphelendirdi. Göğüs hassasiyeti de geçen ayda olmuştu onu belirti saymıyorum o yüzden

Dün yaptım ama bir şey çıkmadı ovulasyonla takip etmiyorum bel ağrım çok fazla böyle olunca adetim geliyodu dünden beri ağrı çekiyorum
Ovulasyon takip etmemem sorun değil bende uzun zamandır bıraktım ama. Son ilişki tarihini bilirsen ona göre test yaparsın net olur.. adetin düzenlimi ? Ağrı olması normal gebelikte de olur adet zamanıda çok düşündüğün için adet olamıyor olabilirsin piskolojikse eğer tabi

Ovulasyon takip etmemem sorun değil bende uzun zamandır bıraktım ama. Son ilişki tarihini bilirsen ona göre test yaparsın net olur.. adetin düzenlimi ? Ağrı olması normal gebelikte de olur adet zamanıda çok düşündüğün için adet olamıyor olabilirsin piskolojikse eğer tabi
3 aydır düzenli geliyodu iki ay 28de geldi üçüncü ay 30 da geldi şuan 31.günümdeyim. İlişki de en son geçen hafta olmuştu pcos olduğumu söylüyor doktorum

3 aydır düzenli geliyodu iki ay 28de geldi üçüncü ay 30 da geldi şuan 31.günümdeyim. İlişki de en son geçen hafta olmuştu pcos olduğumu söylüyor doktorum
Bende de pco var , kilo felan varsa engel oluyor gebeliğe herkesde değil ama çoğunluk öyle .. takviyeler kullanın inositol kullanın yumurtalıkları geliştirir

Bende de pco var , kilo felan varsa engel oluyor gebeliğe herkesde değil ama çoğunluk öyle .. takviyeler kullanın inositol kullanın yumurtalıkları geliştirir
Kullandım kullandım çok bir kilom yok boyuma göre normalim. Denedim bir sürü şey vaktini bekliyor sıpa

Back