Askn89 Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Askn89 #21 Gzm1111 .!.: Yaşinda da birşey yok niye boyle umutsuzsun. Tip o kadar ilerlediki olmazsa baska bir yontem denersiniz Genişletmek için tıkla... Eşim ilaç tedavisi deniyor doktor eylüle kadar normal deneyin dedi olmazsa aşılama tüp deneyecegiz. 11 aydır negatif olunca insan üzülüyor
Gzm1111 .!.: Yaşinda da birşey yok niye boyle umutsuzsun. Tip o kadar ilerlediki olmazsa baska bir yontem denersiniz Genişletmek için tıkla... Eşim ilaç tedavisi deniyor doktor eylüle kadar normal deneyin dedi olmazsa aşılama tüp deneyecegiz. 11 aydır negatif olunca insan üzülüyor
G Gzm1111 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Askn89 #22 Askn89 .!.: Eşim ilaç tedavisi deniyor doktor eylüle kadar normal deneyin dedi olmazsa aşılama tüp deneyecegiz. 11 aydır negatif olunca insan üzülüyor Genişletmek için tıkla... Cnm eylulde tup bebek denersiniz bebisleriniz olur insallah umutsuzlanacaj bir durum yok
Askn89 .!.: Eşim ilaç tedavisi deniyor doktor eylüle kadar normal deneyin dedi olmazsa aşılama tüp deneyecegiz. 11 aydır negatif olunca insan üzülüyor Genişletmek için tıkla... Cnm eylulde tup bebek denersiniz bebisleriniz olur insallah umutsuzlanacaj bir durum yok
Askn89 Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Askn89 #23 Gzm1111 .!.: Cnm eylulde tup bebek denersiniz bebisleriniz olur insallah umutsuzlanacaj bir durum yok Genişletmek için tıkla... İnş canım
Gzm1111 .!.: Cnm eylulde tup bebek denersiniz bebisleriniz olur insallah umutsuzlanacaj bir durum yok Genişletmek için tıkla... İnş canım
U umutlugelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Askn89 #24 SELAM KIZLAR TARİH ÇOK GEÇMİŞ AMA GENEDE YAZMAK İSTEDİM BENİMDE ADETİM 2 GÜN GECTİ TEST YAPTIM NEGATİF AMA ADETE DAİR HİÇBİR BELİRTİM YOK ACABA TEST YANILMIŞ OLABİLİRMİ ACELE ETMİŞ OLABİLİRMİYİM
SELAM KIZLAR TARİH ÇOK GEÇMİŞ AMA GENEDE YAZMAK İSTEDİM BENİMDE ADETİM 2 GÜN GECTİ TEST YAPTIM NEGATİF AMA ADETE DAİR HİÇBİR BELİRTİM YOK ACABA TEST YANILMIŞ OLABİLİRMİ ACELE ETMİŞ OLABİLİRMİYİM
Mrsmelike Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Askn89 #25 Merak ediyorum bende aynı durumdayım