Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var. Doğal yolla olması çok zor. Yumurtlamam 8-9 martti ovulasyon testi kullandım. Dün adet günümdü hala olmadım ama test negatif. Adet günü negatif olup sonra pozitifi gören var mı?
Ben cnm sen kan verMerhaba hanımlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var. Doğal yolla olması çok zor. Yumurtlamam 8-9 martti ovulasyon testi kullandım. Dün adet günümdü hala olmadım ama test negatif. Adet günü negatif olup sonra pozitifi gören var mı?
Ama silikte olsa çıkması gerekmiyor muyduCnm erken yapmışın testi adet olmazsan 3 gün sonra tekrarla testi yada kan ver direk
Sen nasıl öğrendin canım?Ben cnm sen kan ver
Idrarda cikmadi 3 gun gecikme olunca benim adetim gecikmez bir daha idrar yaptim silik cikti ertesi gun kan verdim 75 cikmisti degerim. Gec dollenme olursa boyle oluyorSen nasıl öğrendin canım?
Ama silikte olsa çıkması gerekmiyor muydu
Anladım canım benim belirtimde yok sadce adet öncesi göğüs ağrısı var o da her adet öncesi oluyor. Ne bulantı ne kusma ne kaşık ağrısı hiçbirşey yokIdrarda cikmadi 3 gun gecikme olunca benim adetim gecikmez bir daha idrar yaptim silik cikti ertesi gun kan verdim 75 cikmisti degerim. Gec dollenme olursa boyle oluyor
Pazartesiye kadar olmazsa kan veririm. Pazartesi tatil günüm rahat olurCanım bu idrara salınan değere bağlı belki idrara tam geçmedi bilemezsin en güzeli kan vermek
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benim yumurtlma 8-9 uydu ama geç döllenme olma ihtimali düşük gibiBeeeeen. 9 gün gecikmeyle doktora gittim. Kan+idrar negtif ciktir doktorda. Meger 1 haftalikmis. gec döllenme o yüzden cikmamis.
Onlar zaten 6. Hafta sonra belirtileriAnladım canım benim belirtimde yok sadce adet öncesi göğüs ağrısı var o da her adet öncesi oluyor. Ne bulantı ne kusma ne kaşık ağrısı hiçbirşey yok
Şimdi test yaptım yine bembeyaz. İnternetten almıştım testleri innovita adında. Yanlış sonuç çıkarmaz herhaldeOnlar zaten 6. Hafta sonra belirtileri
Ovulasyon testi mi yapmistin.Şimdi test yaptım yine bembeyaz. İnternetten almıştım testleri innovita adında. Yanlış sonuç çıkarmaz herhalde
Hem ovulasyon hem gebelik aldım.Ovulasyon testi mi yapmistin.
Cikmamis candan umut kesilmez adet olana kadar artik bekle
Hayirlisi olsun cnm bunda da vardir bir hayirHem ovulasyon hem gebelik aldım.
Öyle tabi zaten olsa mucize olurdu. Doğal yolla olması zorHayirlisi olsun cnm bunda da vardir bir hayir
Ne mucizeler dinliyoruz bir mucizede senin olur insallahÖyle tabi zaten olsa mucize olurdu. Doğal yolla olması zor
İnş canımNe mucizeler dinliyoruz bir mucizede senin olur insallah
Yaşinda da birşey yok niye boyle umutsuzsun. Tip o kadar ilerlediki olmazsa baska bir yontem denersinizİnş canım