Test negatif olup hamile olanlar

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
36
Merhaba hanımlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var. Doğal yolla olması çok zor. Yumurtlamam 8-9 martti ovulasyon testi kullandım. Dün adet günümdü hala olmadım ama test negatif. Adet günü negatif olup sonra pozitifi gören var mı?

Merhaba hanımlar. Eşimde morfoloji bozukluğu var. Doğal yolla olması çok zor. Yumurtlamam 8-9 martti ovulasyon testi kullandım. Dün adet günümdü hala olmadım ama test negatif. Adet günü negatif olup sonra pozitifi gören var mı?

Cnm erken yapmışın testi adet olmazsan 3 gün sonra tekrarla testi yada kan ver direk

Ben cnm sen kan ver

Idrarda cikmadi 3 gun gecikme olunca benim adetim gecikmez bir daha idrar yaptim silik cikti ertesi gun kan verdim 75 cikmisti degerim. Gec dollenme olursa boyle oluyor
Anladım canım benim belirtimde yok sadce adet öncesi göğüs ağrısı var o da her adet öncesi oluyor. Ne bulantı ne kusma ne kaşık ağrısı hiçbirşey yok

Beeeeen. 9 gün gecikmeyle doktora gittim. Kan+idrar negtif ciktir doktorda. Meger 1 haftalikmis. gec döllenme o yüzden cikmamis.

Beeeeen. 9 gün gecikmeyle doktora gittim. Kan+idrar negtif ciktir doktorda. Meger 1 haftalikmis. gec döllenme o yüzden cikmamis.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benim yumurtlma 8-9 uydu ama geç döllenme olma ihtimali düşük gibi

X