- 7 Ekim 2022
- 42
- -8
- 6
- Konu Sahibi lutfenyardum
-
Yaaa ozaman ondandir simdi adet getirici iciyorum umarım bişey yoktur teşekkürler :))testler negatifse, prezervatif varsa, içeri boşalma olmadıysa hamile dıyılsın .
Sivilce hapları ağır ilaçlar diye biliyorum. Muhtemelen ondan olmuştur. Stres de daha çok geciktirir. İçiniz rahat etmiyorsa bi de kan verin
merhaba bende bundan 40 gün önce sürtünmeli ilişki yaşadım ilişkiden 23 ve 38 gün sonra idrar testi yaptım ve ikiside negatif tekrar yapmalı mıyım yoksa artık inanmalı mıyım. 5 hafta yeterli bir süremitestler negatifse, prezervatif varsa, içeri boşalma olmadıysa hamile dıyılsın .
Sivilce hapları ağır ilaçlar diye biliyorum. Muhtemelen ondan olmuştur. Stres de daha çok geciktirir. İçiniz rahat etmiyorsa bi de kan verin
Ben konuyla ilgili pek bisey bilmiyorum ama adet oldum geçen hafta sonunda benim adetim 53 gun sonra olmuştu çok gecikmisti sonunda oldum benimde hep negatifti test genelde doğru sonuç veriyormerhaba bende bundan 40 gün önce sürtünmeli ilişki yaşadım ilişkiden 23 ve 38 gün sonra idrar testi yaptım ve ikiside negatif tekrar yapmalı mıyım yoksa artık inanmalı mıyım. 5 hafta yeterli bir süremi
Sihirli kürene bak. O testler yalan söylüyomerhaba bende bundan 40 gün önce sürtünmeli ilişki yaşadım ilişkiden 23 ve 38 gün sonra idrar testi yaptım ve ikiside negatif tekrar yapmalı mıyım yoksa artık inanmalı mıyım. 5 hafta yeterli bir süremi
ahahajaja abla öyle deme lütfen bilgisizim o yüzden soruyorum yani ilişkiden 5 hafta sonra doğru çıkar mı sorum buSihirli kürene bak. O testler yalan söylüyo
Adetin kac gun geciktiiiahahajaja abla öyle deme lütfen bilgisizim o yüzden soruyorum yani ilişkiden 5 hafta sonra doğru çıkar mı sorum bu
hormonal bozukluğun olabilir geç adet olmuşsun bende ilişkiden sonra 5 6 gün az bir kan gördüm adetmi değil mi tam karar veremedim ondan boşluğa düştüm korkuyorumBen konuyla ilgili pek bisey bilmiyorum ama adet oldum geçen hafta sonunda benim adetim 53 gun sonra olmuştu çok gecikmisti sonunda oldum benimde hep negatifti test genelde doğru sonuç veriyor
Ertes fln icmis miydinn. İstersen adet söktürücü al tarlusal eczaneye sorabilirsinnhormonal bozukluğun olabilir geç adet olmuşsun bende ilişkiden sonra 5 6 gün az bir kan gördüm adetmi değil mi tam karar veremedim ondan boşluğa düştüm korkuyorum
yok içmedim hiç bir şey başlarda kondom vardı sonradan çıkardı içime falan boşalma olmadı ama bir ihtimal kaçtıysa diye korkuyorumErtes fln icmis miydinn. İstersen adet söktürücü al tarlusal eczaneye sorabilirsinn
ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veren testi ben ilişkiden 23 gün sonra falan yaptım o bile negatif çıktıErtes fln icmis miydinn. İstersen adet söktürücü al tarlusal eczaneye sorabilirsinn
Zevk sıvısi bile hamile bırakıyormus bende çok korkuyodum test negatifse bisey yoktur bence benimde negatif çıktı hep adet oldum sonrayok içmedim hiç bir şey başlarda kondom vardı sonradan çıkardı içime falan boşalma olmadı ama bir ihtimal kaçtıysa diye korkuyorum
bende adet olamadım bu ay. sağlık ocağına gittim akıntım var enfeksiyon olabilir dedi belki o geciktirir bilmiyorum. yarın tekrar test yapcam ilişki üzerinden 6 hafta 4 gün geçti herhalde varsa da yoksa da çıkar kesin olarakZevk sıvısi bile hamile bırakıyormus bende çok korkuyodum test negatifse bisey yoktur bence benimde negatif çıktı hep adet oldum sonra
Bende de akıntı çok artmıştı adet olmadanbende adet olamadım bu ay. sağlık ocağına gittim akıntım var enfeksiyon olabilir dedi belki o geciktirir bilmiyorum. yarın tekrar test yapcam ilişki üzerinden 6 hafta 4 gün geçti herhalde varsa da yoksa da çıkar kesin olarak
normalde adetimi düzenli normal miktarda olurdum ilişkiden sonra Bi dellendiBende de akıntı çok artmıştı adet olmadan
Merhaba regl oldunuz mu acabanormalde adetimi düzenli normal miktarda olurdum ilişkiden sonra Bi dellendiinsan panik yapıyor valla Allah korusun rabbim şuanlık olmayanlara nasip etsin
merhaba, hayır daha olmadım ama idrar testi negatifMerhaba regl oldunuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?