• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test negatif hamile miyim

lutfenyardum

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
42
-8
6
Arkadaşlar prezervatifle iliskiye girdik dışarda boşaldı prezervatif taktiği halde. Ama adetim bir türlü gelmiyor adet tarihimin uzerinden 16 gün geçince idrar testi yaptım negatif bidaha yaptım negatif hiç bir belirti yok böyle bir durum yasayan var mii sivilce hapi kullanmıştım iliskiden sonra ondan olabilir mi

testler negatifse, prezervatif varsa, içeri boşalma olmadıysa hamile dıyılsın .
Sivilce hapları ağır ilaçlar diye biliyorum. Muhtemelen ondan olmuştur. Stres de daha çok geciktirir. İçiniz rahat etmiyorsa bi de kan verin

Sivilce hapları ağır ilaçlar diye biliyorum. Muhtemelen ondan olmuştur. Stres de daha çok geciktirir. İçiniz rahat etmiyorsa bi de kan verin
Yaaa ozaman ondandir simdi adet getirici iciyorum umarım bişey yoktur teşekkürler :))

merhaba bende bundan 40 gün önce sürtünmeli ilişki yaşadım ilişkiden 23 ve 38 gün sonra idrar testi yaptım ve ikiside negatif tekrar yapmalı mıyım yoksa artık inanmalı mıyım. 5 hafta yeterli bir süremi

merhaba bende bundan 40 gün önce sürtünmeli ilişki yaşadım ilişkiden 23 ve 38 gün sonra idrar testi yaptım ve ikiside negatif tekrar yapmalı mıyım yoksa artık inanmalı mıyım. 5 hafta yeterli bir süremi
Ben konuyla ilgili pek bisey bilmiyorum ama adet oldum geçen hafta sonunda benim adetim 53 gun sonra olmuştu çok gecikmisti sonunda oldum benimde hep negatifti test genelde doğru sonuç veriyor

Sihirli kürene bak. O testler yalan söylüyo

Ben konuyla ilgili pek bisey bilmiyorum ama adet oldum geçen hafta sonunda benim adetim 53 gun sonra olmuştu çok gecikmisti sonunda oldum benimde hep negatifti test genelde doğru sonuç veriyor
hormonal bozukluğun olabilir geç adet olmuşsun bende ilişkiden sonra 5 6 gün az bir kan gördüm adetmi değil mi tam karar veremedim ondan boşluğa düştüm korkuyorum

yok içmedim hiç bir şey başlarda kondom vardı sonradan çıkardı içime falan boşalma olmadı ama bir ihtimal kaçtıysa diye korkuyorum
Zevk sıvısi bile hamile bırakıyormus bende çok korkuyodum test negatifse bisey yoktur bence benimde negatif çıktı hep adet oldum sonra

Zevk sıvısi bile hamile bırakıyormus bende çok korkuyodum test negatifse bisey yoktur bence benimde negatif çıktı hep adet oldum sonra
bende adet olamadım bu ay. sağlık ocağına gittim akıntım var enfeksiyon olabilir dedi belki o geciktirir bilmiyorum. yarın tekrar test yapcam ilişki üzerinden 6 hafta 4 gün geçti herhalde varsa da yoksa da çıkar kesin olarak

bende adet olamadım bu ay. sağlık ocağına gittim akıntım var enfeksiyon olabilir dedi belki o geciktirir bilmiyorum. yarın tekrar test yapcam ilişki üzerinden 6 hafta 4 gün geçti herhalde varsa da yoksa da çıkar kesin olarak
Bende de akıntı çok artmıştı adet olmadan

Back