- 10 Mart 2019
- 271
- 138
-
- Konu Sahibi falbaktirann
Merhabalar bat 7 Kasım sat nasıl 11 Kasım oluyor anlamadım bi karışıklık var sankiMerhaba bat 7 kasım sat 11 kasım. Ovülasyon testinde pik 20'sinden itibaren görmeye başladım 22'si gecesi silindi t çizgisi. 16' kasımdan 23üne kadar değerlendirdim ben.Ne zaman test yapmalıyım? Çıkar mı ? Temmuz da bi kimyasalım oldu.Temmuzdan sonra ki ilk korunmasız ilişki.
Merhabalar bat 7 Kasım sat nasıl 11 Kasım oluyor anlamadım bi karışıklık var sanki
Bat = beklenen adet tarihi sat son adet tarihi. Satı olduğumuz son adetin başlangıcı için BAt gelecek döngümüzün ilk günü için kullanıyoruz. İnşallah gebe kalırsınızregl 7 kasımda oldum 11 de bitti
Heh şimdi oldu bacımregl 7 kasımda oldum 11 de bitti
salak gibi erken gebelik testi yaptım çıkmadı umutsuza bağladım kimyasaldan sonraHeh şimdi oldu bacım16 kasımdan 23 kasıma kadar değerlendirildiyse şayet sizin 16 kasımıda sayıp 14 gün beklemeniz lazım keza gebelik 14 günde oluşuyor diye biliyorum şimdi 16 da mı tuttu 23 de mi tuttu bilmediğimiz için bence aralığın 1 ine 2 sine test yapabilirsin mesela seninle değerlendirdiğimiz tarihlerimiz çok yakın benimde sat 1 Kasım bat 1 Aralık ben 4 5 aralıkta test yapmayı düşünüyorum kendimden yola çıktım
teşekkürler çok öptümBat = beklenen adet tarihi sat son adet tarihi. Satı olduğumuz son adetin başlangıcı için BAt gelecek döngümüzün ilk günü için kullanıyoruz. İnşallah gebe kalırsınız
Çok erken yapmışsın aşkım bekle kız acıcıkkkksalak gibi erken gebelik testi yaptım çıkmadı umutsuza bağladım kimyasaldan sonra
temmuz da değerlendirdim günleri bi baktım gebeyim.Çok erken yapmışsın aşkım bekle kız acıcıkkkkbu arada bende düşük yaşadım anlıyorum seni… aaa bende heyecanlıyım ama tek çizgi görmekten çok yoruldum yapmamak için direniyorum bi bilsen
ne zaman düşük yaşadınnn bebiş senÇok erken yapmışsın aşkım bekle kız acıcıkkkkbu arada bende düşük yaşadım anlıyorum seni… aaa bende heyecanlıyım ama tek çizgi görmekten çok yoruldum yapmamak için direniyorum bi bilsen
Merhaba bat 7 kasım sat 11 kasım. Ovülasyon testinde pik 20'sinden itibaren görmeye başladım 22'si gecesi silindi t çizgisi. 16' kasımdan 23üne kadar değerlendirdim ben.Ne zaman test yapmalıyım? Çıkar mı ? Temmuz da bi kimyasalım oldu.Temmuzdan sonra ki ilk korunmasız ilişki.
Sat 7 kasim yani ilk oldugunuz gün hesaplanir son adet tarihi bittigi gün degildirregl 7 kasımda oldum 11 de bitti
Yani yunurtlama olmussada iliskinin üstünde 2 hafta gecmeli öyle testte belli olur beklenen adet tarihiniz ne zamanMerhaba bat 7 kasım sat 11 kasım. Ovülasyon testinde pik 20'sinden itibaren görmeye başladım 22'si gecesi silindi t çizgisi. 16' kasımdan 23üne kadar değerlendirdim ben.Ne zaman test yapmalıyım? Çıkar mı ? Temmuz da bi kimyasalım oldu.Temmuzdan sonra ki ilk korunmasız ilişki.
8 kasım :)Yani yunurtlama olmussada iliskinin üstünde 2 hafta gecmeli öyle testte belli olur beklenen adet tarihiniz ne zaman
Yumurtaniz catladiktan 14 gün sonra öğrenebilirsiniz. Ben yumurtam catladiktan 11 gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim canımMerhaba bat 7 kasım sat 11 kasım. Ovülasyon testinde pik 20'sinden itibaren görmeye başladım 22'si gecesi silindi t çizgisi. 16' kasımdan 23üne kadar değerlendirdim ben.Ne zaman test yapmalıyım? Çıkar mı ? Temmuz da bi kimyasalım oldu.Temmuzdan sonra ki ilk korunmasız ilişki.
5 martta yaşadım canım bizde yeni yeni korunmamaya başladık bebiş istediğimiz içinne zaman düşük yaşadınnn bebiş sen