Canım benim zaten adet düzensizliğim var hep geç gelir geçen ay ilk kez kullandım adet söktürücü 3 günde adet oldum şimdi 7 gün oldu daha yok. Doktorumda 3-4 günde olunur adet demişti o yüzden içime kurt düştüKaç gün gecikti canım
Canım erken gebelik testiyle normalin farkı ne oluyor ? Normal test yaptım negatif çıktı malesefO zaman erken gebelik testi al yap canım. Yarın ilk idrarla. İnşallah bebiş vardır
normal testte çıkmamış eğer ki çok düşük bir değer varsa yani gebelik yeni başlamışsa erken gebelik testinde belli oluyor canım . O yüzden bence erken gebelik test en hızlı sonucu verir. Ben öyle öğrenmiştimCanım erken gebelik testiyle normalin farkı ne oluyor ? Normal test yaptım negatif çıktı malesef
Cok sagol canim ama biraz daha beklicem galiba adetimi bakalim.. umidim kalmadi negatifi görüncenormal testte çıkmamış eğer ki çok düşük bir değer varsa yani gebelik yeni başlamışsa erken gebelik testinde belli oluyor canım . O yüzden bence erken gebelik test en hızlı sonucu verir. Ben öyle öğrenmiştimçok çok silikti. Sadece ben görebilmiştim
Canım akşam kahverengi akıntım oldu adet olucam sandım sonra kesildi şuan tık yoknormal testte çıkmamış eğer ki çok düşük bir değer varsa yani gebelik yeni başlamışsa erken gebelik testinde belli oluyor canım . O yüzden bence erken gebelik test en hızlı sonucu verir. Ben öyle öğrenmiştimçok çok silikti. Sadece ben görebilmiştim
Bence test yapCanım akşam kahverengi akıntım oldu adet olucam sandım sonra kesildi şuan tık yok
Ay beni umutlandırıyosunBence test yap
Biraz daha bekleyim ozamanilk idrarla olunca daha güvenilir oluyoristersen yarın yapma bekle diğer gün yaparsın
Ben de senin için heyecanlandımBiraz daha bekleyim ozaman
Allah razı olsun benim için dua edermisin canımBen de senin için heyecanlandım
Ederim tabi kiAllah razı olsun benim için dua edermisin canım
Canım, adet oldum. Neden bu kadar uzadı anlamadım boşuna ümitlendim ne olurdu erken gelseydi madem ki gebelik yokEderim tabi ki
Üzülme canım diğer ay sevindirir inşallah bebiş seniCanım, adet oldum. Neden bu kadar uzadı anlamadım boşuna ümitlendim ne olurdu erken gelseydi madem ki gebelik yokinan çok yıpranıyor insan
Öyle canım hayırlısı olsunÜzülme canım diğer ay sevindirir inşallah bebiş seniDemek daha zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?