- 8 Nisan 2021
- 10
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi Trtrtrtrt123
Anal ilişkiden gebelik oluşmaz ..stresdirDüzenli regl görüyorum ama 3-4 gün gecikti bakireyim fakat anal ilişki yaşadım eczaneden aldığım gebelik testi yaptığımda da negatif çıktı eczaneden aldığım test yanlış olma ihtimali var mı?
Yoksa reglim stresten dolayı mı gecikti? Düşünceleriniz benim için önemli yardımcı olabilir misiniz?
Gece de söylemiştim hamile değilsin diye.Düzenli regl görüyorum ama 3-4 gün gecikti bakireyim fakat anal ilişki yaşadım eczaneden aldığım gebelik testi yaptığımda da negatif çıktı eczaneden aldığım test yanlış olma ihtimali var mı?
Yoksa reglim stresten dolayı mı gecikti? Düşünceleriniz benim için önemli yardımcı olabilir misiniz?
Evet ama ilk defa gecikince acaba neden gecikti diye sürekli sorguluyorum ondan. Gelse de kurtulsam artık . Tekrar çok teşekkür ederimGece de söylemiştim hamile değilsin diye.
Stres den olabilir.
Aldığın bir ilaç dan olabilir
Antibiyotik yada başka bişey olabilir.
Test doğru yani.
Teşekkür ederimAnal ilişkiden gebelik oluşmaz ..stresdir
Bakiresiniz anal ilişki yaşadınız kesin hamilesiniz.Düzenli regl görüyorum ama 3-4 gün gecikti bakireyim fakat anal ilişki yaşadım eczaneden aldığım gebelik testi yaptığımda da negatif çıktı eczaneden aldığım test yanlış olma ihtimali var mı?
bu şekilde hamile kalmazsın canm stresten gecikmiştirDüzenli regl görüyorum ama 3-4 gün gecikti bakireyim fakat anal ilişki yaşadım eczaneden aldığım gebelik testi yaptığımda da negatif çıktı eczaneden aldığım test yanlış olma ihtimali var mı?
Kötü kötü yazılar okudum bakire ve anal ilişkiden hamile kalan bende kafamda kurmaya başladım sanırım ay çok kötüydü şuan ikinci testim de negatif çıktığı için kendimden eminimBakiresiniz anal ilişki yaşadınız kesin hamilesiniz.
Evet doğru söylüyorsunuz insanın başına böyle bir anlık acaba düşüncesi gelmeden yanlış yaptığını farkedemiyorAnal iliski de olsa korunmaniz gerekiyor. Hastalik kapıp geleceğinizi mahvetmeyin.
Anal ilişki ne oluyor ,ben evliyim daha bilmiyorm yahuGece de söylemiştim hamile değilsin diye.
Stres den olabilir.
Aldığın bir ilaç dan olabilir
Antibiyotik yada başka bişey olabilir.
Test doğru yani.
Arkadan ilişki oluyor canımAnal ilişki ne oluyor ,ben evliyim daha bilmiyorm yahu
Arkadan ilişki oluyor canım
Kibarca böyle söylenir heralde.
Evet ama ilk defa gecikince acaba neden gecikti diye sürekli sorguluyorum ondan. Gelse de kurtulsam artık . Tekrar çok teşekkür ederim
Canım aynı durumu bende yaşıyorum şu an ilskinin üstünden 15 gün sonra test yaptm negatif çıktı adet olmadım bı kanamam oldu o da stresten die düşündüm 1 hafta sonra tekrar yapicam sende gebelik gibi bisy olmadı değil mi ?Bakiresiniz anal ilişki yaşadınız kesin hamilesiniz.
Canım bende şu an çok korkuyorm geceleri uyuyamiyorm aynı seyi yaşadım iliskinin üstünden 15 gün geçti test yaptm negatif ama hala gebelik var mı die düşünüyorum sende öyle bisy olmadı değil mi ?Düzenli regl görüyorum ama 3-4 gün gecikti bakireyim fakat anal ilişki yaşadım eczaneden aldığım gebelik testi yaptığımda da negatif çıktı eczaneden aldığım test yanlış olma ihtimali var mı?