yine tek sınav, şimdiye kadar tek sınavı eleştirdiler ondan teog geldi, efendim a şıkkı mı b şıkkı mı stresi olmayacakmışmış
çocukları el yazısına zorladılar yıllarca yazısı okunan çok az
kim okucak o kadar kağıdı neye göre puanlıcak, ne zaman açıklanır
koca bi kaos bizi bekliyor
Bunlar bu kafayla bu seneye yetiştirirler.Diyecek hiçbirşeyim yok.
Oğlum liseyi bitirmeden geçmeseler bari üniversite sinavinda bu sisteme.
Kendi dönemlerimi düşünüyorum. Klasik sınav her zaman daha stresli, daha zor gelirdi. Ki şimdikiler klasik sınavın ne oldugunu bile bilmiyor.
Bunların yine vardır bir çıkarı, düşünmüşlerdir bir seyler.
O düşündükleri hallolunca bunu da değiştirirler. Değiştirirken de bu ne saçma bir sey yav olur mu böyle sınav derler bir de.
Ya aslında klasik soru daha kaliteli olur doğru da çok kişi için değil.Bir sınıf için olabilir,koca ülke için olmaz ki okuyan kişinin neye göre okuduğunu da bilemez kimse,en azından öğretmen karşımızda olur sorardık neden puan kırdınız diye,bunda kim neyi nasıl okuyacak çocuklar nereden bilsinler...
Dogru diyosun.Bunlar bu kafayla bu seneye yetiştirirler.
Emir büyük yerden nasılsa
Ya aslında klasik soru daha kaliteli olur doğru da çok kişi için değil.Bir sınıf için olabilir,koca ülke için olmaz ki okuyan kişinin neye göre okuduğunu da bilemez kimse,en azından öğretmen karşımızda olur sorardık neden puan kırdınız diye,bunda kim neyi nasıl okuyacak çocuklar nereden bilsinler...
Zaten müfredatta ne bıraktılar kisosyal bilgilerde şunu anlat dicekmiş, eğitimi ezberden uzaklaştırmak bu mu oluyo şimdi
Zaten müfredatta ne bıraktılar ki
15 temmuzu dombra yı falan yazacak çocuklar işte
Chess merhaba geldim canim.
Diğer tarafada yazdigim gibi tam bir sacmalik.çocuklara bildiklerini de unutturacak bunlar.ve zamanlamalari da super ayrica.
Gelen gideni aratacak görünüyor! O kadar derste o kadar konu, hangi birini nasıl ezberleyecekler? Hadi ezberden vazgeçtim, işledikleri konu olsa bile hangisi akılda kalacak?aynen,
seneye yapıcaz deyin değil mi, bi sürü insan mağdur oldu ve olmaya devam edecek
ve resmen bizim zamanımızdaki gibi ezber yapmak zorunda kalacaklar
Valla chess önceden aldığın puana göre özel okullar burs veriyordu en azındangrupta özele veririz yaa diye konuşuluyor tuzu kuru olmayanlar ne yapsın, ayrıca dediğim gibi eğitim memleket meselesi, millet günü kurtarmaya bakıyor
Valla chess önceden aldığın puana göre özel okullar burs veriyordu en azından
Sanırım artık onu da yapmazlar
Sonuçta sınavın kaldırılmasını desteklemişlerdi.
Başarılı öğrenciyi isteyen kim ?valla benim de amacım oynu ne yalan söyliyim burs alacağına kesin gözüyle bakıyordum şimdi o da belli değil, yeni sistem en çok başarısız öğrencilere yarıcak gibi, başarılılar da tabiri caizse telef olcak, öyle hissettirdi
Bi 4 yıl sonra getirecekleri sistemi de kaldırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?