Resmen bozuk canım. Burada böyle bozuk testi eczaneye götürüp değiştirilenleri okumuştum. Ücretsiz yenisini veriyorlar yani. Bi götür istersen.Kızlar selam iyi akşamlar test bozukmu sizce regl me 1 gün var albi markası çokta güvenemedim ama
Muhtemelen bozuk tekrar dan dene istersenKızlar selam iyi akşamlar test bozukmu sizce regl me 1 gün var albi markası çokta güvenemedim ama
Nöbetçi eczaneden aldım canım vallahi bende hiç karşılaşmadım böyle götürebilirsem değiştirtcem başka da yoktu 25 tl lik vardı erken o da bilmediğim bir marka idi ya bide 2 tane aldım yaResmen bozuk canım. Burada böyle bozuk testi eczaneye götürüp değiştirilenleri okumuştum. Ücretsiz yenisini veriyorlar yani. Bi götür istersen.
test bozuk yada çok damladan dağılmış bir de tavsiye al bi almayın yalancı pozitifliğine inanıp beta baktırmşlığım varKızlar selam iyi akşamlar test bozukmu sizce regl me 1 gün var albi markası çokta güvenemedim ama
Diğerini de yap canım o zaman, belki onda sorun yoktur. Bizle de paylaşNöbetçi eczaneden aldım canım vallahi bende hiç karşılaşmadım böyle götürebilirsem değiştirtcem başka da yoktu 25 tl lik vardı erken o da bilmediğim bir marka idi ya bide 2 tane aldım ya
Yarın sabah deneyeceğim canım valla çok değişik bir hal aldı test baksanaMuhtemelen bozuk tekrar dan dene istersen
Canımm benimm evet bide sabah yapacağım ya bu iyice dağıldı şuan daha 10 dk falan oldu yapalı bak noldu şuanda daDiğerini de yap canım o zaman, belki onda sorun yoktur. Bizle de paylaş
3 damla damlattım önce gelmedi sonradan aktı resmenEwet bozuk dağılmış.Idrari da fazla damlatmis olabilirsiniz
O zaman bozuk canim3 damla damlattım önce gelmedi sonradan aktı resmen
Yaaa çok kötüymüş ya almam birdahatest bozuk yada çok damladan dağılmış bir de tavsiye al bi almayın yalancı pozitifliğine inanıp beta baktırmşlığım var
Çok garip olmuş yaCanımm benimm evet bide sabah yapacağım ya bu iyice dağıldı şuan daha 10 dk falan oldu yapalı bak noldu şuanda da
Öyle vallahi ya direk ilk buaya yazcam zaten inşallah olsunda kuzummm Allahın izni ileeeÇok garip olmuş yaen heyecanları anlarımızda böyle oluyor ya çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?