Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yapacaksan da kaset yap bence erken gebelık testı cogu herkesı yanıltan test şüphen varsa suan kapanmadan gıt kaset ol sonra müjdelı haberlerlerle gel
Test yapacaksan da kaset yap bence erken gebelık testı cogu herkesı yanıltan test şüphen varsa suan kapanmadan gıt kaset ol sonra müjdelı haberlerlerle gel
Snaa önericem test var da 4güne gelır mi bılemıyorum trenyoldan aldım ben de beta 15de algılama yaptı cok şükür bır kere dahı yalancı pozitifı vermedı ben sipariş verdıgımde 2gün içinde elımde oldu ama İstanbuldayım sanırım o da İstanbuldan gelıyor sanırım 8aydır cok cok hayal kırıklığına ugramıstım ben sürekli erken gebelik testleri yapıyorum hep pozitif görüyorum gidiyorum hastaneye negatif Sonra bu testi keşfettim iki aydır da hep bundan sipariş verdim çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim hatta elimde sadece bir tane kalmıştı pozitifi verdi 5 dakika içinde dedim ki herhalde on tanesinden bir tanesi herhalde yanlış denk geldi inanamadım yani ama hiç yalancı pozitif de vermedi aradan bir gün geçti artımet cubuk testı var ondan almıs eşim yaptım ikisini birden yaptım iki tane istemiştim ikisi de hemen anında belirginleşti gittim kan verdim beta 30cıktı o gun verseydım 10 ıle 15arası ögrenme olucaktı bazıları 8 olunca bile algıma yapıyor dıyorlar ama alakası yok çünkü öyle olsaydı bir gün öncesine de yapmıştım çıkmamıştı 10olunca net algıma yapıyor iki gün içerisinde falan elinde oluyor dört gün varmış dört gün dolmadan gelir diye düşünüyorum hem uygun hem de gerçekten de pişman ettirmiyor