• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Bozuk mu sizce?

Gurbetkusuuyumben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
80
27
3
Reglim biteli iki gun oldu. Sabah migdem bulaninca bir test yapiyim dedim. Lakin sonuc bu. Sizce test bozuk mu veya umut varmi? Olursa ilk olucak oyuzden tecrubesizim simdiden tesekkurler guzel hanimlar.

Eklentiler

• IMG-20170418-WA0000.jpeg
    IMG-20170418-WA0000.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 245
malesef. bozuk gibi. zaten velev ki hamilesiniz, idrarda çıkmaz bu kadar kısa sürede.

Dogru cikmaz. Fakat regliden once olabilir. Yasayan insanlar var. Zaten bu ay illada olsun durumunda degilim sadece sogan suyu icmeye karar vermistim ve gebelikte sakincali olacagini dusunuyorum. Benimkisi tedbir. Cevap icin tesekkurler.

Ben adetten bir hafta once yumurtladim. Bir sonraki ay adet gunum gecince anladim hamile oldugumu . Erken olabilir. İlk gebeligimdede adete dortgun kala idrar testiyle ogrenmistim. Ama testin bozuk duz cizgi olmasi gerekir. Tekrarla testi.

Varsa yarin yapsam cikar mi? Bi onceki mesajdada belirttigim gibi sogan kuru uygulamasini bu ay denemek istiyorum ramazan gelmeden. Kacirmak istemiyorum gunlerimi. Cevap icin tesekkurler.

Reglim biteli iki gun oldu. Sabah migdem bulaninca bir test yapiyim dedim. Lakin sonuc bu. Sizce test bozuk mu veya umut varmi? Olursa ilk olucak oyuzden tecrubesizim simdiden tesekkurler guzel hanimlar.
Bu test bozuk ama bence tekrar yapın. Reglin hemen öncesinde kaldıysanız belki bi ihtimal üstüne görme gibi olmuş olabilir. Garantiye almak iyidir. Negatif ise zaten regl görmüşsünüz diye düşünürüz ama pozitifse çıkar bence.

Yarin sabah yapamayi dusunuyorum. Sanirim fazla damlattim. Tekrar bakinca orda bi cizgi oldugunu gordum tabi kirmizi bir cizgi degil. Ama assa yukari hareket ettirdigimde gordum. Belki gozlerimin bana bir oyunudur :)

Bu test bozuk cnm evet hamileyken adet görenlerde var yakın şahit olduğum ,tekrarlayın testi sabah ilk idrarla veya kan verin .

Bende bugun test yaptim idrari damlatirken biraz testtin ustune geldi sonra aniden T cizgisi koyulasti ilk sonra C cizgiside cikti ve T cizgisindeki koyuluk gitti bende heyecan yaptim hamilemiyim diye ama sonra C cizgisi kaldi sadece sizce benimde testim bozuk olma ihtimali var mi? Bu arada adetim 7 gun gecti goguslerim 2 gundur şiş o kadar sadece.

Arastirdigim kadariyla daha dogrusu ibrahim beyin bir tv programin da konusmasini izledim regli bitiminden 2 gun sonra diyordu. Bu test kafami karstirdigi icin 3 gun sonra baslamis oldum. Benim kucuk kistlerim var. Tehlikeli bir sey degil ama kist iste. Bunun icin hayit tohumunun ilacini kullaniyorum. Kullanmadigim zaman agrim oluyor. Oyuzden gunune cokta takilmiyorum. Ortada fazla bilgi kirliligi var 10 gun 15 gun umarim yardimci olabilmisimdir. Iyi gunler.

Back