- 18 Nisan 2017
- 80
- 27
- 3
- Konu Sahibi Gurbetkusuuyumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu test bozuk ama bence tekrar yapın. Reglin hemen öncesinde kaldıysanız belki bi ihtimal üstüne görme gibi olmuş olabilir. Garantiye almak iyidir. Negatif ise zaten regl görmüşsünüz diye düşünürüz ama pozitifse çıkar bence.Reglim biteli iki gun oldu. Sabah migdem bulaninca bir test yapiyim dedim. Lakin sonuc bu. Sizce test bozuk mu veya umut varmi? Olursa ilk olucak oyuzden tecrubesizim simdiden tesekkurler guzel hanimlar.
Hayirli haberlerini bekliyorum insallah:)Yarin sabah yapamayi dusunuyorum. Sanirim fazla damlattim. Tekrar bakinca orda bi cizgi oldugunu gordum tabi kirmizi bir cizgi degil. Ama assa yukari hareket ettirdigimde gordum. Belki gozlerimin bana bir oyunudur :)
Hayirlisi olsun insallah canimMerhabalar tekrar test yaptim ve negatif. Gonul rahatligiyla sogan kurune basladim. Herkese mutlu gunler.
Canim adetin kaçıncı günü başladın küre bende baslaycamdaMerhabalar tekrar test yaptim ve negatif. Gonul rahatligiyla sogan kurune basladim. Herkese mutlu gunler.