test bozuk mu pozitif mi

yeni bir test yap... test bozuk değil t çizgisi hatalı yerde oluyor... ekimde benimde olmuştu içini açıp baktığımda gördüm ve tekrar test yaptığımda pozitifi görmüştüm. ama kimyasal gebelik geçirdim nasip değilmiş..

yeni bir test yap... test bozuk değil t çizgisi hatalı yerde oluyor... ekimde benimde olmuştu içini açıp baktığımda gördüm ve tekrar test yaptığımda pozitifi görmüştüm. ama kimyasal gebelik geçirdim nasip değilmiş..

Üzüldüm senin adına canım hayırlısıyla tekrar nasip olsun inşallah.. Senin de aynı böyle miydi testin

20161011_194221.jpg

Bak bu benim ters cikan testim:KK48:
Buda normali
20161012_190037.jpg

Ama nasip degilmis:KK61:

Üzüldüm senin adına canım hayırlısıyla tekrar nasip olsun inşallah.. Senin de aynı böyle miydi testin
amin canım inşallah isteyen herkese nasip olur.. benim başıma gelmeseydi testin bozuk derdim ama ben hamileydim kan bile verdim çıktı yani... inşallah seninde bebeğin seninledir tekrar test yap yine çıkarsa çizgin git kan ver

ters çıkanı adete 4 gün kala yapmıştım diğerini reglim geçtikten sonra..testin içini açmasam görmücektim 2. testi yapmadan önce açıp bakmıştım içine:KK48: zaten değerimin düştüğü son yaptığım testte belli çizginin rengi açılmıştı reglime 4 gün geçtikten sonra kan vericem tekrar diyordum nasip olmadı hastalandım

amin canım inşallah isteyen herkese nasip olur.. benim başıma gelmeseydi testin bozuk derdim ama ben hamileydim kan bile verdim çıktı yani... inşallah seninde bebeğin seninledir tekrar test yap yine çıkarsa çizgin git kan ver

Bende karşılaşan vardır diye burda sormuştum olmuş demekki.. Ben istemiyorum aslında ama varsa da hayırlısı artık

yaptığım testte c çizgisi çok net ve normal yerinde.. Ancak t çizgisinin altı boş ve ilk 10 dakikada c çizgisinin diğer yanında (t tarafında değil) silik bir çizgi belirdi.. Günüme 4 gün var.. Şimdi bu çizgi ters yönde olduğu için test geçersiz mi yoksa pozitif mi
Canim daha cok yeni gebeliğin hemen kan wee betahcg degerine baktır ve sonrasinda bir kadin dogumcuya git☺

Canim daha cok yeni gebeliğin hemen kan wee betahcg degerine baktır ve sonrasinda bir kadin dogumcuya git☺

T çizgisi ters tarafta da olsa gebelik sayılıyor mu böyle bir durum duydunuz mu hiç.. Sabahtan beri çizgi diye deli oldum gidemedim de doktora. Tekrar test aldırıyorum

Yeni yaptığım test böyle negatif çıktı. Teşekkür ederim hepinize kızlar

Yeni test bu

Eklentiler

• 20161223_154216.jpg
    20161223_154216.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 246
Canım bence günün geçsin sabah ilk idrarınla yap. Varsa bile çok yeni olduğu için çıkmaz.

Önce ters tarafta çift çizgi çıktı şimdi negatif çıktı.. Yoktur inşallah..
Ben hamile olmak isteyip istemediğinizi bilmiyorum ama adet günü gelmeden idrarda çıkmaz istisnalar hariç. Kanda çıkar anca.

Back