• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test bozuk mu pozitif mi

pppece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
19
4
1
34
yaptığım testte c çizgisi çok net ve normal yerinde.. Ancak t çizgisinin altı boş ve ilk 10 dakikada c çizgisinin diğer yanında (t tarafında değil) silik bir çizgi belirdi.. Günüme 4 gün var.. Şimdi bu çizgi ters yönde olduğu için test geçersiz mi yoksa pozitif mi

Eklentiler

• 20161223_114643.jpg
    20161223_114643.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 1.372
Foto koyarsan daha net yorum yapabiliri canım. Yine de testi tekrarlamakta veya kan tahlili yaptırmakta fayda var.

Bu şekilde canım ters tarafta çizgi

Eklentiler

• 20161223_114643.jpg
    20161223_114643.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 1.437
yarın veya birgün bir daha yap koyulaşırsa kan vermeye koş :)

Bu şekilde canım ters tarafta çizgi
testi kırmadan önceki halinde çizgi ekranda çıkıyor muydu? Çıkmıyorsa buharlaşma çizgisi olabilir.. Allah gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla. Kan testi verirsen için rahat eder canım :)

testi kırmadan önceki halinde çizgi ekranda çıkıyor muydu? Çıkmıyorsa buharlaşma çizgisi olabilir.. Allah gonlundekini nasip etsin hayırlısıyla. Kan testi verirsen için rahat eder canım :)

kapalı bakıldığında görünmüyor ama içini hemen yapar yapmaz açtım ilk 10 dk da belirdi o çizgi.. tek sıkıntı ters yönde olması ona anlam veremedim

bozuk değil yani test anladığım kadarıyla.. o zaman hiç eczaneye götürmeyeyim geri.. yenisini alayım. bugün yapsam fark eder mi onu dün akşam saat 6 gibi yaptım

bozuk değil yani test anladığım kadarıyla.. o zaman hiç eczaneye götürmeyeyim geri.. yenisini alayım. bugün yapsam fark eder mi onu dün akşam saat 6 gibi yaptım
yani gene aynı şekilde silik çıkablir hiç ümitsizliğe kapılma canım :) yarın sabah yaparsan daha etkili sonuç alabilirsin :)

yani gene aynı şekilde silik çıkablir hiç ümitsizliğe kapılma canım :) yarın sabah yaparsan daha etkili sonuç alabilirsin :)

ben aslında istemiyorum 9 aylık bebeğim var korunuyordum ama çok bulantım var yemek yiyemiyorum ondan şüphelenip yapmıştım yine de hayırlısı.. bugün yapmayayım mı o zman

ben aslında istemiyorum 9 aylık bebeğim var korunuyordum ama çok bulantım var yemek yiyemiyorum ondan şüphelenip yapmıştım yine de hayırlısı.. bugün yapmayayım mı o zman
canım ben istiyorsun diye düşünmüştüm kusura bakma . her şey gönlünce olsun o zaman :)

test cizgisi baska tarafa cikmis bence bozuk.
yani damlatilan yere yakin olmasi lazim seninki c den uzak.
yeniden bir testle dene ama bence negatif.

test cizgisi baska tarafa cikmis bence bozuk.
yani damlatilan yere yakin olmasi lazim seninki c den uzak.
yeniden bir testle dene ama bence negatif.

bana da çok tuhaf geldi ama hemen ilk 10 dk içinde çıkması şğphelendirdi olabilir mi acaba dedim.. bu akşam yada yarın tekrar test yapcam

bana da çok tuhaf geldi ama hemen ilk 10 dk içinde çıkması şğphelendirdi olabilir mi acaba dedim.. bu akşam yada yarın tekrar test yapcam

cizgi ters tarafta cikmaz bence bir anormallik var ama allah gonlunuze gore versin

Back