Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestirmerhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon
alltaki gebelik testi sizce kuruma çizgisi mi tam anlayamadım?![]()
Laboqiuck de kuruma çizgisi çıkmıyor kendimden biliyorum çok kullandım bende ovulasyon ile öğrenmiştimmerhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon
Kac dakikada cikti?merhabalar eşimle 2 aydır konunmuyouz adetim 3 gun gecikince test yaptım, üstteki ovulasyon
çok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zamanOvulasyon testi pik gebelikte silik bence. Hamilesin kan ver netlestir
ilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydiKac dakikada cikti?
Olabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demiçok tesekkur ederim birkac gun bekleyip kan vereyim o zaman![]()
Tamam kurudukca daha belirginlesir kanla netlestirilk yaptıgımda daha silikti 10 dakika sonra baktıgımda bu sekildeydi
evet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktıOlabilir yarın ilk idrarla gebelik testi yap ilk 10 dk sonucu baz al ama var bence daha önce pili gördün demi
Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorumevet ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra tamamen siliklesmisti simdi bu sekilde cıktı
Hamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum![]()
cok sağolun hayırlısı olsun haber veririm sizeHamilesin bence güzel haberlerini bekliyorum![]()
İnşallah canım darisi bizecok sağolun hayırlısı olsun haber veririm size![]()