test bakar mısınız lütfen

lalaykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
54
5
1
23
adetimin 13.gün gecikmesi sonrasında 15 dakika sonra, biliyorum negatif tam bi birleşme yaşamadım ama adetşm 14 gün gecikti hala belirti yok yani ne yapmam lazım civanperçemi içtim dün ama sadece 3 yudum

Bence bişey içmeyin doktora gidip kan verin gebelik olabilir bazen testlerde cikmiyor diyolar sevindirmek istemem ama doktor bişey demedin bitki çayı icmeyin

Bence bişey içmeyin doktora gidip kan verin gebelik olabilir bazen testlerde cikmiyor diyolar sevindirmek istemem ama doktor bişey demedin bitki çayı icmeyin
yani bilmiyorum gebelik olması imkansız gibi çünkü dediğim gibi öyle bi birleşme yaşanmadı zaten daha nişanlıyım istemem de Allah isteyene versin sadece sormak istedim

yani bilmiyorum gebelik olması imkansız gibi çünkü dediğim gibi öyle bi birleşme yaşanmadı zaten daha nişanlıyım istemem de Allah isteyene versin sadece sormak istedim
Ayy pardon ben evlisiniz sandım ilaç alabilirsiniz adet sökücü o fayda eder

Ayy pardon ben evlisiniz sandım ilaç alabilirsiniz adet sökücü o fayda eder
reçetesiz tarlusal vermiyoruz dedi ya öyle gelmesini bekliyorum karnımda çok gaz ve şişlik var 2 gündür de test negatif olunca rahatlamıştım insan ister istemez stres oluyor

reçetesiz tarlusal vermiyoruz dedi ya öyle gelmesini bekliyorum karnımda çok gaz ve şişlik var 2 gündür de test negatif olunca rahatlamıştım insan ister istemez stres oluyor
Sağlık ocağına gidip yazdırın adet olmuyorum diye yardımcı olurlar belk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…