• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teslerim pozitif çıktı ama şimdi lekelendim

Fato7655

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
5
0
1
39
Evde teslerim pozitif çıktı ama şimdi lekelendim ve çok üzüldüm eşim ikici evliliğim benim çocuğum var ve bende hiç sorun yok eşimde olabilir ama onu ikna edemiyorum sperm testine ne yapmalıyım 7 aydır korunmuyoruz

Evde teslerim pozitif çıktı ama şimdi lekelendim ve çok üzüldüm eşim ikici evliliğim benim çocuğum var ve bende hiç sorun yok eşimde olabilir ama onu ikna edemiyorum sperm testine ne yapmalıyım 7 aydır korunmuyoruz
Kanama şeklinde değilse ya yerleşme kanamasıdır ya gebeliğin ilk başlarında bazılarında olan kese etrafındaki kanama alanıdır veya rengi kahverengiyse önceden rahimde kalmış olan kanamadır regl gibi değilse netleştirmek adına kan testi verin bence

Regil oldum çoğaldı ve bende sorun yok esimide ikna edemiyorum bende sorun yok diyor gizli verebileceğim birşey varmı saglikli

Regil oldum çoğaldı ve bende sorun yok esimide ikna edemiyorum bende sorun yok diyor gizli verebileceğim birşey varmı saglikli

Sizin cocugunuzun olması sizde sorun olmadığı anlamına gelmez , ortak çocukları olup ikinci cocugu olmayan ve tüp bebek yaptıran çok kişi var.
Önce siz muayenenizi olun lütfen, rahim kaynaklı probleminiz olabilir, yaş kaynaklı kaliteli yumurtanız olmayabilir, amh değeriniz düşük olabilir, pcos olabilirsiniz.
Esinize de ben de sorun yok , çocuğum oldu demek ki sorun sen de diyorsanız o da doktora gitme taraftarı olmayabilir.
Siz de eşiniz de bir doktora görünün lütfen.

Sizin cocugunuzun olması sizde sorun olmadığı anlamına gelmez , ortak çocukları olup ikinci cocugu olmayan ve tüp bebek yaptıran çok kişi var.
Önce siz muayenenizi olun lütfen, rahim kaynaklı probleminiz olabilir, yaş kaynaklı kaliteli yumurtanız olmayabilir, amh değeriniz düşük olabilir, pcos olabilirsiniz.
Esinize de ben de sorun yok , çocuğum oldu demek ki sorun sen de diyorsanız o da doktora gitme taraftarı olmayabilir.
Siz de eşiniz de bir doktora görünün lütfen.
Katılıyorum size 2 çocuktan sonra 10 yıl ara verdim sonra çocuk istedik 1 yıl hiç gebelik olmadı 2. Yıl 3 kimyasal gebelik yaşadım

Benımde ilk çocuğum normal oldu sonrasında olmayınca doktor a gittik enfeksıyondan tüplerim tıkanmış tüp bebek yaptık .

Yani benım çocuğum var sorunlu o demek yeterli değil . Habersiz yapabileceğiniz bisey yok eşinizin gönüllü sperm testi vermesi gerekir .

İkna edin 3-5 gun arası ilişki perhizi uygulayın sonra özel bi labaratuvarda sessiz sakin sperm verdiğiyle bi iki saate sonuçları alırsınız .özellikle sigara kullanımı varsa ikinizde kendınızden emin olmayın bi sigara bile nelere mâl oluyor bilemezsiniz

Back