teşhis için? lütfen yardım edin

bayan panik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
43
14
88
kızlar artık mantar mı iltihap mı tahriş mi vulvar vestibulit mi kafayı yemek üzereyim. doktor doktor dolaşıyorum. hiçbir doktor kesin net bir sey söylemiyor. size sormak istediğim mantar veya iltihap teşhisi için ne yapılması gerekiyor? sadece kültür testi mi? kan testi mi? veya başka bir test mi? artık doktora gidip direk bunların bunların yapılmasını istiyorum diyeceğim. canıma tak etti..

psikolojim bozulma üzere. bozuldu hatta. doktora gitmekten usandim. artik doğru düzgün bir teşhis konsun. ona göre hareket edeyim. yok mu hiç kimse?

canim doktor bende belirtilerden hemen anlamıştı. kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı varken mantardi. idrarda sıkışıklık yanma filan varken enfeksiyondu

canim doktor bende belirtilerden hemen anlamıştı. kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı varken mantardi. idrarda sıkışıklık yanma filan varken enfeksiyondu
teşekkür ederim cevabin icin canim..
ben de hepsi var. abartmiyorum hatta daha fazlası var :( akinti hep vardi. sürekli ve cok fazla. kaşıntı idrarda sıkışma tahris.. peki sende hiç test yapılmadı mı canim. hangi testler tahliller yapılıyorsa hepsini yaptiracagim.

smear testi kültürden farklı sanırım. yaptırmadim. bekarim bunu belirtmeyi unuttum smear testi nasıl yapılıyor?

Benim bildiğim kadarıyla bekarete zarar vermeden yapılabilen bir test internetten şimdi bakıp doğruladım,bence bir kadın hastalıkları doktoruna danışın ve yaptırın,eğer ankarada iseniz dr ve hastane tavsiye edebilirim çünkü hassas bir test iyi bir yerde yaptırmanız gerekir.

teşekkür ederim cevabin icin canim..
ben de hepsi var. abartmiyorum hatta daha fazlası var :KK43: akinti hep vardi. sürekli ve cok fazla. kaşıntı idrarda sıkışma tahris.. peki sende hiç test yapılmadı mı canim. hangi testler tahliller yapılıyorsa hepsini yaptiracagim.
sadece smer testi yapıldı. dedigim gibi benim belirtilerden ne oldugunu anlamıştı doktor. sende tahminimce hem enfeksiyon hem mantar var. hiç vakit kaybetmeden doktora git. birde bol bol su iç, arada karbonat at suyun içine azıcık idrarla ilgili problemlerini rahatlatir. ama mantar başa bela ilac kullanmadan kesinlikle geçmiyor bir de iç çamaşırlarını hep ütüle

sadece smer testi yapıldı. dedigim gibi benim belirtilerden ne oldugunu anlamıştı doktor. sende tahminimce hem enfeksiyon hem mantar var. hiç vakit kaybetmeden doktora git. birde bol bol su iç, arada karbonat at suyun içine azıcık idrarla ilgili problemlerini rahatlatir. ama mantar başa bela ilac kullanmadan kesinlikle geçmiyor bir de iç çamaşırlarını hep ütüle
Teşekkürler. hepsine dikkat etmeye çalışıyorum. inşallah bir çözüm bulunur artık

Back