her neyse paylaşım yapan herkese ben teşekkür ederim,
herkes kendince haklı bazen yanıltıcı bilgi verenler oluyor bu tür yerlerde arkadaşımızın biri o nedenle uyarmak istemiş bizi,
bizlerde zaten samimiyetine güvendiğimiz uzun süre burada olan arkadaşlarımızın güvenine istinaden tavsiyelere uyuyoruz.
her iki yöntemide deneriz, deoderantları zaten kıyafetlerin üstünede sıkıyoruz pek bişi olmuyor,
teşekkürler ...
her neyse paylaşım yapan herkese ben teşekkür ederim,
herkes kendince haklı bazen yanıltıcı bilgi verenler oluyor bu tür yerlerde arkadaşımızın biri o nedenle uyarmak istemiş bizi,
bizlerde zaten samimiyetine güvendiğimiz uzun süre burada olan arkadaşlarımızın güvenine istinaden tavsiyelere uyuyoruz.
Her iki yöntemide deneriz, deoderantları zaten kıyafetlerin üstünede sıkıyoruz pek bişi olmuyor,
teşekkürler ...
kızlar hangi tip eşarp yada şallar almalıyız kaymaması için
tivil vual ipek vs. bir sürü tür var ama nasıl bişiy almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tivil galiba kalın olyur kullandıklarımdan anladığım
selamlar arkadaşlar
ben eşarbı ilk aldığımda başıma örterek ölçü alıp üstten bir iğneyle üçgen bozulmasın diye iğneliyorum ve yanıma alıp doğru terzime götürüyorum.oda iç taraftaki üçgenin alt kısımlarını pantolon paçası yapıştırır gibi yapıştırıyor ve biirde ütü basıyor.perdeye iğnelediğim eşarplarımı alıp hemen başıma örtüyorum ve önü dümdüz duruyor.ipek eşarplar düşüyor yalnız onlarada asetat kullanıyorum ama benim terccihim genelde çokda ucuz olan 10 tlden başlayan saten eşarplar oluyor.