Tesettürlüler dikkat başörtünüz artık bozulmayacak

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
EVET CANLARIM

KUAFÖRE GİDİP BAŞÖRTÜMÜZÜ YAPTIRDIĞIMIZDA O BAŞÖRTÜNÜN SAATLERCE BOZULMADAN NASIL DURDUĞUNA HAYRET EDERİZ...

ŞİMDİ İSE ŞU PRATİK YÖNTEMLE HER GÜN KUAFÖRE GİTMİŞ GİBİ OLACAKSINIZ.....

1YTL ye satılan deodorant dahi işinizi görür ..

başörtünüzü yapın bağlayın sonra elinizi başörtünüzün içine koyun ve deodorantı sıkın ....emin olun saatlerce bozulmuyor....

denemesi yapılmıştır....

TEŞEKKÜRLER REPLE GELSİNa.s.a.s.a.s.

aaaa iyiki dedin valla
ben bi turlu beceremiom saten baglamayi baglayip disari ciktigimda 10 dk sonra onu asagi dusuyodu:D:D

denicem dedigini cnm sagoll

1 ytlye satılan ne deodorantı??

ya bildiğin ne alırsan 1 ytl yerlerindeki deodorantlar ama her deodorant olur elinde ne varsa..

aaaa iyiki dedin valla
ben bi turlu beceremiom saten baglamayi baglayip disari ciktigimda 10 dk sonra onu asagi dusuyodu:d:d

denicem dedigini cnm sagoll

rica ederim canım dene bak memnun kalıcaksınn

yok yahu eşarba dedorant sıkılırmı hiç ben size bişey önerim dayımın kızından öğrenmiştim bende eşarbınızın önüne bencere bantları varya kauçuk onlardan koyun nalburlarda satılıyor ve önününz hiç bozulmuyor

Nacızane fıkırlerımı soylemeden edemıyecegım.Kapalı degılım dolayısı ıle tecrubeden yola cıkıp konusamam.Ama kardesımın esınden gordugum kadarı ıle esarp oncesı bı bone takıyo ve esarptan sonra da on tarafına sert bı plastıkvari bısey gecırıyo(Adı var onun ama hatırlamıyorum)Sureklı saten kullanır ve ne kayar ne de bozulur.

Deodoranttan once bunu denesenız de o ne alırsan 1 lıra olan deodorantları esarbınıza boca ederek ozon tabakasının yok olusuna katkıda bulunmasanız?

hemde eşarbınız mahvolucak leke içinde benim sölediğimde çok etkili bi öntem deneyin ve gmrün arkadaşlar nalburda satılır bana çok dua edersiniz

hemde eşarbınız mahvolucak leke içinde benim sölediğimde çok etkili bi öntem deneyin ve gmrün arkadaşlar nalburda satılır bana çok dua edersiniz

yanlış düşüncedesin arkadaşım deodorantlar başörtüde bariz belli bir leke yapmaz sonuç olarak kuaförlerde aynı işlem yapılıyor

kuaföre benim götürdüğüm eşarplar özel oluyr yani bir günlük oluyor iğne ilzeri dedorant lekeleri eşarp zaten kullanılmaz hale geliyor arkadaşlar bu yöntemi denemeyin sakın benden size tavsiye

kuaföre benim götürdüğüm eşarplar özel oluyr yani bir günlük oluyor iğne ilzeri dedorant lekeleri eşarp zaten kullanılmaz hale geliyor arkadaşlar bu yöntemi denemeyin sakın benden size tavsiye

tavsiyen için çok sağol .....

ben kuaföre gidip iğne izinden ve spreylerden kurtulmanız için zaten bu konuyu açtım......

ayrıca başörtüm için asla iğne kullanmam...

ve deodorantım benim leke yapmıyor....kullandığım eşarplar çok kaliteli zararlı yada çıkmayan bir leke olsa ben kullanmam değilmi...

iyi maşallah sen kullan ozaman arkadaşım belki wsenin eşarplrın gibi kaliteli dill belki bizimki yada daha kaliteli olduğu için dedorant sıkmaya kıyamıyoruzdur kim bilir

Ben AKER in eşarplarını kullanıyorum iğne kaymaması için takıyorum ama önü için bişi yapmıyorum cunku zaten o eşarplar çok gzl duruyo kullanma klavuzundada yazıyor zaten deodorant sıkmayın diye zaten bende kıyıp sıkamammm.

yani hiç kıyılmaz zaten bende vakko kullanıyorum aker kullanıyorum charel kullanıyorum ama kıyıpta hiç dedorant sıkmam walla

iyi maşallah sen kullan ozaman arkadaşım belki wsenin eşarplrın gibi kaliteli dill belki bizimki yada daha kaliteli olduğu için dedorant sıkmaya kıyamıyoruzdur kim bilir

Ben AKER in eşarplarını kullanıyorum iğne kaymaması için takıyorum ama önü için bişi yapmıyorum cunku zaten o eşarplar çok gzl duruyo kullanma klavuzundada yazıyor zaten deodorant sıkmayın diye zaten bende kıyıp sıkamammm

yani hiç kıyılmaz zaten bende vakko kullanıyorum aker kullanıyorum charel kullanıyorum ama kıyıpta hiç dedorant sıkmam walla

BUNLAR SıZıN YAZDIKLARINIZZ

kızlar ben burda kaliteli eşarp kullanıyorum dedim sizler isimde vermişsiniz

bende o saydıklarınızın hepsini kullanıyorum

ama deodorantta sıkıyorum parfümde sonuç olarak leke kalmıyor uzun sürede kullanıyorumm....

bakın 1 yıllık eşarplarımda ufak bir leke varmı....ayrıca lütfen rica ediyorum burası tartışma platformu değil

ben söyledim dileğen yapar dileğen yapmaz.....

burda kırıcı ifadeler kullanmayalım lütfen

sadece uyaralım ben doğru bulmayalım diye resimleri koyuyorum eşarplarımın iz varmı bakın bakalımm sevgiler..

resim020j.jpg

resim018fk.jpg

resim019cv.jpg

Son düzenleme:
ya arkadaş bi fikir vermiş ne acayipsiniz ya herkes bişe demiş

sankı silah zoruyla yaptırıyo size :roflol:

hem güldüm hem şaşırdım yane..akannehir

tşk ederim cnm a.s. ben kullanmıyom ama kardeşime bu önerini sölicem denemek isterse dener tabiki :))))kaydirigubbakcemile5

yahu ne garipsiniz kırıcı ifade kullanan yok ki siz bi öneride bulunmuşsunuz bende bulundum eşarplarınızın hepsinin resimini çekip koymaya gerek yokki yahukaydirigubbakcemile3 isteyen o yöntemi yapar isteyen diğerini yapar fikir sunuyoruz tartışma platformu göremiyorum ben ortada açıkcası

Back