Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kan testimin sonuclari icin gitmistim kadin doktoruna

yumurtaliklarimda biseyler cikmis
sonra kalkan bezi yokmu tiroit ondada sorun varmis,
hormonlarimda bozukmus zaten.

hap verdi biseyler yazdi, baska doktor önerdi. tedavi yolumuz uzun dedi, offfffff okadar morelim bozukki aglicaktim yaaaaaa mafoldumben

gecmis olsun sultan Allah acil sifalar versin.. bozma moralini bundada vardir bi hayir.. her serde bi hayir her hayirda bi ser vardir..

sultancım geçmiş olsun ama bişey diycem kendine bu kadar dert etme doktorlar biraz abartarak söylüyorlar
ben de ilk gittiğimde kist çok büyük tehlikeli ameliyata alabiliriz hatta yumurtalığının birini de alabiriz dediler ve ameliyat gününü belirledi ama ben istemedim olmadım
şu anda kistimle mutlu mesut yaşıyorum ne zaman patlarsa kurtulcam tabi yine ameliyat riski var ama bazı doktorların abarttığı kadar değil

saol sanatcim morel verdin,
haklisin bencede abartti, bencede okadar kötü degildir, hem taa eskiiden anneanne babaaannelerimizin de allah bilir neleri vardi, ama hepsi saglikli cocuklar dogurdular, doktor yüzü görmeden, mutlu mesut yasadilar, onlarin hicmi hastaliklari kistleri yoktu dimi ama ?? :çok üzgünüm:

en son gittiğim doktor da aynen bunları söyledi canım.daha önce ultrason mu varmış son 20 30 senedir var daha önce kim böyle hastalıklardan büyük zararlar görmüş falan dedi benim de içim rahatlamıştı
sen de bozma moralini büyük bişey değildir bende de varmış hormon bozukluğu doktorun dediğine göre zamanla olurum tedavisini o da geçer
sen iyi düşün cnm Allah daha başka hastalıklar dertler vermesin çok şükür halimize
:1hug:

ehliyetimi geçen sene aldım 3 tane motor dersine tek gttim tüm yazılılardan beş aldım:utangac:
sultan geçmiş olsun canım bende de var takmıyorum yani

Back