Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ooff herkes burdaymis bi ben yoktummm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

MRB kızlar napıyorsunuz bakalım..

sultano nickmi değiştin kız senaklinialirimsmile

evet guzummmm bende nik degistirem dedim, ama beni unutmassiniz cünkü pekte asiri degistirmedim nikimi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Saol biricikim, cankız bi doktor vardı bu omu, yoksam başkasıylamı karıştırıyorum

:roflol: doktor benimmmmmmmmmm :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:doktor sultanınkiydi:roflol:

:roflol: dedikodummu yapilmis ben burda yokken :roflol:
:1rolleyes:

ay sitareye cok üzüldüm yaaa of :çok üzgünüm: rabbim hayirli insanlar cikarsin karsimiza, ne olacagi belli olmuyo kizlar :çok üzgünüm: kime güvencez bilmiyorum :çok üzgünüm:

off ya muhabbetin en güzel yerinde patron geldi pat diye kapatıverdim ekranı kızlar....

biricik gaza getirme nan beni ne kaçması
herşeyi usulüyle yapıcaz inşallahh.. gerçi, bu aralar işler çok karışık..bizim dışımızda gelişen ama bizi çok etkiliyen bir olay olduohaoldumsmile

sitarenin olayına çok üzüldüm bende... o derece mantıklı o derece olgun bir insanın bunu yaşaması çok üzücü...

cimcimem seninde hikayeni merak ettimm.. inşallahh şimdiki kararından pişmanlık duymazsın canım benim.. ama insanın içinde uhde kalır dime biyerlerde yada banamı öyle geliyor:1ninca:

iyiym canım ne olsun hep aynı hep aynıı

sultano kızz sinirlenmedim güçlü safinaz ooaklinialirimsmile

papatya biz can ahmete topiccek onay verdikk.. yaza düğün varr:teytey::teytey:

hahha tmm talyacimmm, sinirli smiley sandimmm bayanssulusmile

ay bende göremedim cankizinkini yaaaaaaaa bilmiyorumkismile

merhaba kızlarr
büyük oğluşum umut(4 yaşında) bugün anaokulana başladı
çok özledim şimdiden
sabah servise binerken masum masum baktı yavrum yaa
inş güzel geçiyordur

sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…