Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

saol canim darisi sana insallah :) istemeye gelceklerde beni vereceklermi orasi mechul.... annem diyorki abinlerden cekinme onlara anlat konustugum biri var diye.. onunla konussunlar diyo ama ben korkuyorum kiz abimgil kizar mi bana.. annem dediki bundan sonra anlayis gosterecekler sana

cnm annen anlatıversin abinlere sonra sen konuşursun konu açılınca ..
direk sen dalarsan konuya sert çıkabilirler:oklava:

ay keske ablam olsaydii inan beklemez hemen anlatirdim..

biricik galiba annem biraz abimlere duyurmus gibi.. abimlerin yaninda evlilik konusunu aciyolar.. daha bana burdan bi damat bile bakiyolar :)) bilmiyorum ya ben anlatmam annem biliyo yeter gerisini o halletsin gorevi ona verdim

ay keske ablam olsaydii inan beklemez hemen anlatirdim..

biricik galiba annem biraz abimlere duyurmus gibi.. abimlerin yaninda evlilik konusunu aciyolar.. daha bana burdan bi damat bile bakiyolar :)) bilmiyorum ya ben anlatmam annem biliyo yeter gerisini o halletsin gorevi ona verdim

yani cnm ben anlatmazdım yaa annenin görevi bu bence:1ninca:

Amin, gerçekten kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını versin, şu dönemlerde çok sık görüyorum bu olayları, eksik olan nedir onu bulmaya çalışıyorum.
Nasipse bende bir evlilik yapıcam, daha hangi detaylara bakmalıyım bilmiyorum, bazen ince eleyip sık dokumayalım diyoruz ama...

Back