- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.721
cankızım siz ozamana evli olursunuz kesin ama biz:sinifsinif::sinifsinifff anamm offsenağlama
..
olur kizlar, hic sizin gibi güzeller evde kalir mi, Allah en hayirlisini versin bizlerebayanssulusmile
aminn kızlar herkesii.. off neleri varya allah gerçek yüzünü maskeleyenlerden korusuneyvahedigeldismile
talyacim siz niye evlenmiyosunuz ki??
hadi inşallah canım.. allah çalışanın hakkını verirzemuszemus
yok beyaa bişey alasım yok nedense ümitsizlik başladı galiba bendeohaoldumsmile
daha oralara gelmedim kız dur helesempatiksalakcinni
baya olmuş cnm sen tr.uçana kadarda 9 ay olur:roflol:canim 5 ay oluyo tanisali :)
canim 5 ay oluyo tanisali :)
en parlak yıldızım anlatmıştım daha öncede annem istemiyor.. yaş eğitim memleket,önümde ablamın olması bunları sorun ediyor..çok tepkili yani...
anamm daha çok yeni 5 yıl sonra 50 yıl sonra inş hep aynı şeyleri hissedersiniz canımboshayallersmile
ahh ahh gunler gecmiyor uleynnnnnnnnnnnnnn
şu aileleri hiç anlamıyorum zaten, neden vermezler bilmem siz kendiniz için doğru kararları verebilecek yaştasınız...
Benimde öyle yapıp başımı yaktılar(
Çok seviyorsan vazgeçme derim, yoksa içinde kalır talyacım, çünkü yaşın küçük değil cahiliye dönemlerini geçmişsin artık...
şu aileleri hiç anlamıyorum zaten, neden vermezler bilmem siz kendiniz için doğru kararları verebilecek yaştasınız...
Benimde öyle yapıp başımı yaktılar(
Çok seviyorsan vazgeçme derim, yoksa içinde kalır talyacım, çünkü yaşın küçük değil cahiliye dönemlerini geçmişsin artık...
askerligini yapmis mi cankiz??
askerlikmi kalir kiz kaydirigubbakcemile3 hersey tamam.. evi isi gucu hazir zaten.. sadece ben eksigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?