Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hadi inşallah canım.. allah çalışanın hakkını verirzemuszemus

yok beyaa bişey alasım yok nedense ümitsizlik başladı galiba bendeohaoldumsmile
daha oralara gelmedim kız dur helesempatiksalakcinni

ben hızlımı koşuyorum ne.. tabi aldım senden gazııı:hulya:

[/QUOTE]
sana devrettim çeyizlik tahtımı:hooray::roflol:
canim 5 ay oluyo tanisali :)
baya olmuş cnm sen tr.uçana kadarda 9 ay olur:roflol:

en parlak yıldızım anlatmıştım daha öncede annem istemiyor.. yaş eğitim memleket,önümde ablamın olması bunları sorun ediyor..çok tepkili yani...

dogru yaa söylemistin, annenle ablanla konussan olmaz mi, kacarim vs de korkut gözlerini delikafadulden

yok canim saka en güzeli telli duvakli baba evinden cikmak

şu aileleri hiç anlamıyorum zaten, neden vermezler bilmem siz kendiniz için doğru kararları verebilecek yaştasınız...
Benimde öyle yapıp başımı yaktılar :((
Çok seviyorsan vazgeçme derim, yoksa içinde kalır talyacım, çünkü yaşın küçük değil cahiliye dönemlerini geçmişsin artık...

şu aileleri hiç anlamıyorum zaten, neden vermezler bilmem siz kendiniz için doğru kararları verebilecek yaştasınız...
Çok seviyorsan vazgeçme derim, yoksa içinde kalır talyacım, çünkü yaşın küçük değil cahiliye dönemlerini geçmişsin artık...

evet cimcimem katiliyorum sana, anneler babalar neden cocuklarinin mutluluguna mani olurlar

bende öyle bi durum yok allahtan

ailenmi istememişti cnm

evet bencede taylacim ya neden vermiyolar ki ? sen kendi kararlarini verecek yastasin ayrica kizlar o yastan sonra cok secici olurlar.. bence hic bi sekilde pes etme.. hem ailen bu yastan sonra tursunumu kuracaklar ki ?

Back