- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.701
hay can ahmet kadar kafana gül düşsün:roflol: :roflol: :roflol:
aklinialirimsmile
dur kızım topiğinin başında:mymeka: çeyiz peşinde koşçağınaa
cankız ne var o yaş farkından kız ben 24 sevdiğimde 2 nisan itibariyle 31kaydirigubbakcemile3 ben öleyim o zamanneyvahedigeldismile
..
kristalim talyam ne var ne yok diger kizar uzun zamandir yoktum, sinavlar bayagi yogun ve ardi gelmiyor
..
kristalim talyam ne var ne yok diger kizar uzun zamandir yoktum, sinavlar bayagi yogun ve ardi gelmiyor
seninki düz ahmetbu arada benim sevdiceğimde ahmett:kedi:
iltifatli dua olarak kabul edip aminnn diyorum kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile
dur kızım topiğinin başında:mymeka: çeyiz peşinde koşçağınaa
cankız ne var o yaş farkından kız ben 24 sevdiğimde 2 nisan itibariyle 31kaydirigubbakcemile3 ben öleyim o zamanneyvahedigeldismile
cankız senle ne konuşuyoduk çarpışıpta bulcaktık aşkımızı:kedi:
yok kız artık uzun bi ara verdim çeyize evlenicek adamı bulmadıktan sonraa dünya çeyiz olmuş neye yarar:içelim:
bencede bende aramızda 4 6 yaş fark olmasından yanayım
wawww sen uçuşuyosun iyice[COLOR="DarkSlateBlue"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkslateblue"]biricikk.. o beni oyle bi carptiki anlatilmaz yasanir :kedi::asigim:[/COLOR]
aaa kristal daha neler yazıcaz neler paylaşıcaz burdaolumunekankayizsmiletalyacanım bu gunu yaz bir yere daha olmaz bu kadar kalabalık senle kalırız gene baş başa
yok beyaa bişey alasım yok nedense ümitsizlik başladı galiba bendeohaoldumsmilebitirdin tabi paraları:mymeka::mymeka: ne gördüyssen aldınkaydirigubbakcemile3
ben atağa geçiyorum tatlım mikro dalga fırın bakıyorum varmı fikrin model markabilmiyorumkismile
ii canım sen nasılsın
iyi canım bildiğin gibi bol ekşın bol aşksen nasılsın sınavların iyi geçtimi bariboshayallersmile
talyacanım bu gunu yaz bir yere daha olmaz bu kadar kalabalık senle kalırız gene baş başa[/QUOT
he valla kristalim... o yüzden kıymet biliyorum iş var ama çıkmıyorum kkdanaklinialirimsmile
7 yas var yani aranizda.. kiz ha 6 yas ha 7 yas ikiside ayni sayilir :) neyse yaa gonuller bir olsun degil mi
kız ama seninki daha 24 yaşında benimki31:bbo:goocaaaaaa adamm
anammm acaba ilk evlenen kim olacak, kesin ben olurum :))
Biricik galiba sen en son bulan ama içimizde en önce evlenen olcen :))
bende iyiyim kizlar
gecen dönem sinavlar berbatti yaa bu dönem ins düzelcek
evet benimkisi Can Ahmet :)
annem sormustu ki bana adina layikmi.. bende abawwwwww ayip ettin yani dedim
aaa kristal daha neler yazıcaz neler paylaşıcaz burdaolumunekankayizsmile
kaç haftadır kimse yok zannetmiyorum canım
yok beyaa bişey alasım yok nedense ümitsizlik başladı galiba bendeohaoldumsmile
daha oralara gelmedim kız dur helesempatiksalakcinni
inş canımbende iyiyim kizlar
gecen dönem sinavlar berbatti yaa bu dönem ins düzelcek
talyacanım bu gunu yaz bir yere daha olmaz bu kadar kalabalık senle kalırız gene baş başa[/QUOT
he valla kristalim... o yüzden kıymet biliyorum iş var ama çıkmıyorum kkdanaklinialirimsmile
a.s.
biricik bulusunca kalbim yerinden cikar buyuk bi ihtimal yere dusup bayilirim kaydirigubbakcemile3
talyacim ama sende 24 yasindasin yani yokyok bence gayet iyi.. ben 24 oldugumda oda 30 yasinda olacak aman Allahimmmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?