Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ANAMMMMMMMMMM şu kalabalığa bak tam zamanında gelmişimm... mrbb canlarropuyorumnanaktan

cankız gördüm yavuklunu bende guclubacismile allah mutlu mesut etsinnaklinialirimsmile

askeremi gitcek dahaakannehir akannehir akannehircnm kaç yaşındaki sen kaç yaşındasın:1ninca:

ikimizde 26 yasindayiz canim, okudugu icin anca simdi gidiyor askere ne yapayim, cok üzülüyorum gitmesini istemiyorum yaa :gitme:

sus kiz oyle deme off off cok seviyorum onu cokk
karnimda kelebekler ucusuyo Allahim bu neyin nesidir :asigim:

masAllah cankizim coook yakismissiniz, ama sen daha güzelsin canim, senin kiymetini bilsin söyle ona boshayallersmile

ikimizde 26 yasindayiz canim, okudugu icin anca simdi gidiyor askere ne yapayim, cok üzülüyorum gitmesini istemiyorum yaa :gitme:
ooo askere gitcek gelcek siz evlenceniz boshayallersmile
canim benimmm Allahim sanada nasip etsin en kisa zamanda insallah.. :1hug:

AMİN cnm AMİN inşallh artık bulsun benide:asigim:

bak sende çok umutsuzdun ama bi anda çıktı karşına hemde aynı memleketlisiniz daha ne olsunohaoldumsmile

amin canim insallahh dua edin benim icin.. :kedi: 24 yasinda hic gostermiyor yasini zaten.. bende 1 ay sonra 19a gircem.. anlatmistim ya 6 yas fark var aramizda diye.. cok degil dimi kiz?

ANAMMMMMMMMMM şu kalabalığa bak tam zamanında gelmişimm... mrbb canlarropuyorumnanaktan

cankız gördüm yavuklunu bende guclubacismile allah mutlu mesut etsinnaklinialirimsmile

amin canimmmmmmmm

saol canim benimmmmmm.. merak etme cnmm bana kendinden daha cok deger veriyo inan.:asigim::asigim:.

aklinialirimsmile
birde nerelerdeydin diyon nanÇok üzgünüm çoook
insan topiği ayakta tutar ben yokken bi geldim topikim yerlerde sürünüyo:roflol:

dur kızım topiğinin başında:mymeka: çeyiz peşinde koşçağınaa

cankız ne var o yaş farkından kız ben 24 sevdiğimde 2 nisan itibariyle 31kaydirigubbakcemile3 ben öleyim o zamanneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…