- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.681
selam kızlar
biricik nerelerdesin yahu
askeremi gitcek dahaakannehir akannehir akannehircnm kaç yaşındaki sen kaç yaşındasın:1ninca:
sus kiz oyle demeoff off cok seviyorum onu cokk
karnimda kelebekler ucusuyo Allahim bu neyin nesidir :asigim:
dolsun karnına kelebekler emi suss daha fazla konuşmasenağlama senağlama senağlama
buralardayım kız bugün dalmadım çeyiz topiğineeyvahedigeldismile
biraz buraya takılayım dedim topik çökmüş ben yokken canlandırayım dedim:hooray:
nasılsın
ooo askere gitcek gelcek siz evlenceniz boshayallersmileikimizde 26 yasindayiz canim, okudugu icin anca simdi gidiyor askere ne yapayim, cok üzülüyorum gitmesini istemiyorum yaa :gitme:
canim benimmm Allahim sanada nasip etsin en kisa zamanda insallah.. :1hug:
dolsun karnına kelebekler emi suss daha fazla konuşmasenağlama senağlama senağlama
parlayanyıldız benimkide askerde, seninki yine erken gitmiş benimki 29 yaşında :))
daha önce nerdeydin nannnnnalsanaalsanasmile
vay vay vaaay :))
Yahuşuhluymuş eniştemüz dünya ahiret kardeşim olsun kaydirigubbakcemile3
Cankızım inşallah yanyana söz- nişan-düğün fotolarınızıda görürürz kıss...
Bu arada yaşı kaç yaa, küçük gösteriyo sankim
ANAMMMMMMMMMM şu kalabalığa bak tam zamanında gelmişimm... mrbb canlarropuyorumnanaktan
cankız gördüm yavuklunu bende guclubacismile allah mutlu mesut etsinnaklinialirimsmile
ikimizde 26 yasindayiz canim, okudugu icin anca simdi gidiyor askere ne yapayim, cok üzülüyorum gitmesini istemiyorum yaa :gitme:
masAllah cankizim coook yakismissiniz, ama sen daha güzelsin canim, senin kiymetini bilsin söyle ona boshayallersmile
Allah sana en kissa zamanda en hayirlisindan en yakisiklisindan en müslümanindan geliri iyi olan huyu güzel olan bir es nasib etsin canim boshayallersmile
sonunda burayı hatırlamışsınız kızlar
durun gizz durun Can Ahmedimin resmini siliyim durun kizzzzzzzzzzz :kedi:
birde nerelerdeydin diyon nanÇok üzgünüm çoook
insan topiği ayakta tutar ben yokken bi geldim topikim yerlerde sürünüyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?