- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.661
evet cimcimem ya baska hic anlasamadigimiz konu yok.. herseyimz ayni dusuncelerimiz ortak noktalarimiz. .ne bileyim bi insan bu kadarmi uyumlu olur yaa.. canim sende mi evde tek kizsin ? ben tek oldugum icin daha cok duskun annem bana.. inan simdiden duygulanmaya basladi annem.. resimlerini gosterdigimde hem inceleyerekten bakiyo hemde bana diyoki bak bu onayladigim anlamina gelmez.. ama olumsuz bisey soylemedi hakkinda.. sadece turkiyede olmasini kafasina takti..
cano bi fotosu yokmu seninkinin eklede görelim biaklinialirimsmile
canim benim can ahmet bi lojistik firmasinda yoneticiydi.. fakat sirket ihaleyi kaybettigi icin iside gitti elinden.. kendi is yerleri var ev dekorasyon laminat kapi pece fln yapiyorlar suanda orda calisiyor.. bende insallah evlenirsek orda bi eczanede calisirim.. gecinip gideriz opuyorumnanaktan insallahhh:kedi:
yanii cnm kimse dört dörtlük olmuyoki ama sonuçta anlaşabilmek önemli:icecream:Bizimde ortak noktamız çok fazla, ama ister istemez arada bir tartışmalar oluyor, uzak olmanında etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama en fazla 1 gün sonra hallediyoruz, bazen msj yazarken birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz. Ama ortak yönler varsa zaten ortak noktada buluşuluyor yerimseniben
var kiz olmazmi.. van minut eklerim birazdan
bilmiyorum canim ya annem biraz TR de olmasini sorun yapiyor.. hem diyo buraya nasil getireceksin bende diyorum buraya gelmicez istemiyo burayi.. seni uzaklara vermem diyo.. kafam cok karisik ya.. onunla cok iyi anlasiyoruz aramizdaki tek olumsuz sey ise onun galatasarayli benim fenerbahceli olmamkaydirigubbakcemile3.. Allah nasip ederse bu sene tatilde istemeye gelcekler..
Bizimde ortak noktamız çok fazla, ama ister istemez arada bir tartışmalar oluyor, uzak olmanında etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama en fazla 1 gün sonra hallediyoruz, bazen msj yazarken birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz. Ama ortak yönler varsa zaten ortak noktada buluşuluyor yerimseniben
İstanbulmu cankız
yanii cnm kimse dört dörtlük olmuyoki ama sonuçta anlaşabilmek önemli:icecream:
aynen cnm.. cok iyi anlasiyoruz yaaaaaopuyorumnanaktanohaoldumsmile asigiim asikkkkk
hadi çabuk kızzhihoyyyt
parlayan yıldız cnm senin düğün ne zamanbilmiyorumkismile
oooooo daha coooook var canim, bu sene sonunda askere gitcek ve 2012 de döncek insAllah
yani 2012 yaz olabilir :Saruboceq:
sus kiz oyle demeoff off cok seviyorum onu cokk
karnimda kelebekler ucusuyo Allahim bu neyin nesidir :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?