Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet cimcimem ya baska hic anlasamadigimiz konu yok.. herseyimz ayni dusuncelerimiz ortak noktalarimiz. .ne bileyim bi insan bu kadarmi uyumlu olur yaa.. canim sende mi evde tek kizsin ? ben tek oldugum icin daha cok duskun annem bana.. inan simdiden duygulanmaya basladi annem.. resimlerini gosterdigimde hem inceleyerekten bakiyo hemde bana diyoki bak bu onayladigim anlamina gelmez.. ama olumsuz bisey soylemedi hakkinda.. sadece turkiyede olmasini kafasina takti..

Bizimde ortak noktamız çok fazla, ama ister istemez arada bir tartışmalar oluyor, uzak olmanında etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama en fazla 1 gün sonra hallediyoruz, bazen msj yazarken birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz. Ama ortak yönler varsa zaten ortak noktada buluşuluyor yerimseniben

canim benim can ahmet bi lojistik firmasinda yoneticiydi.. fakat sirket ihaleyi kaybettigi icin iside gitti elinden.. kendi is yerleri var ev dekorasyon laminat kapi pece fln yapiyorlar suanda orda calisiyor.. bende insallah evlenirsek orda bi eczanede calisirim.. gecinip gideriz opuyorumnanaktan insallahhh:kedi:

planlarda yapılmışşş ohhhkaydirigubbakcemile2
nerden nereye yaa nasip oolunca heryerde buluyo demek ki:kedi:

Bizimde ortak noktamız çok fazla, ama ister istemez arada bir tartışmalar oluyor, uzak olmanında etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama en fazla 1 gün sonra hallediyoruz, bazen msj yazarken birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz. Ama ortak yönler varsa zaten ortak noktada buluşuluyor yerimseniben
yanii cnm kimse dört dörtlük olmuyoki ama sonuçta anlaşabilmek önemli:icecream:
var kiz olmazmi.. van minut eklerim birazdan

hadi çabuk kızzhihoyyyt

bilmiyorum canim ya annem biraz TR de olmasini sorun yapiyor.. hem diyo buraya nasil getireceksin bende diyorum buraya gelmicez istemiyo burayi.. seni uzaklara vermem diyo.. kafam cok karisik ya.. onunla cok iyi anlasiyoruz aramizdaki tek olumsuz sey ise onun galatasarayli benim fenerbahceli olmamkaydirigubbakcemile3.. Allah nasip ederse bu sene tatilde istemeye gelcekler..

ayy cankiz ayni kaderi paylasiyoruz seninle, bu kadar da olmaz okuken beni anlatmissin resmen
boshayallersmile

ay cnm bizde 1 gun degil 1 saat bile surmuyo :) ama simdiye kadar ciddi anlamda tartismadik.. iste yanlis anlasilmalardan oluyo ama hemen hallediyoruzz Allahima bin sukur

İstanbulmu cankız

yok canim nevsehir.. :) kendi memleketimden yani

yanii cnm kimse dört dörtlük olmuyoki ama sonuçta anlaşabilmek önemli:icecream:

aynen cnm.. cok iyi anlasiyoruz yaaaaaopuyorumnanaktanohaoldumsmile asigiim asikkkkk

hadi çabuk kızzhihoyyyt

tamam kiz koycam simdi

vay vay vaaay :))
Yahuşuhluymuş eniştemüz dünya ahiret kardeşim olsun kaydirigubbakcemile3
Cankızım inşallah yanyana söz- nişan-düğün fotolarınızıda görürürz kıss...
Bu arada yaşı kaç yaa, küçük gösteriyo sankim

Back