Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hadi hayırlısı cnm anlaşılan sonu iyi gözüküyokaydirigubbakcemile2

bilmiyorum canim ya annem biraz TR de olmasini sorun yapiyor.. hem diyo buraya nasil getireceksin bende diyorum buraya gelmicez istemiyo burayi.. seni uzaklara vermem diyo.. kafam cok karisik ya.. onunla cok iyi anlasiyoruz aramizdaki tek olumsuz sey ise onun galatasarayli benim fenerbahceli olmamkaydirigubbakcemile3.. Allah nasip ederse bu sene tatilde istemeye gelcekler..

:)) ayy karıştı, kısım uzun zamandır kimse gelmiyo kim kimindi karıştırdım :))
Bizim düğün belli değil canım, ağustos gibi ancak belli olur.
Ama nişan belirlendi :)) 19-20 haziranda yapıcaz, tabi nişan yapmıcaz kendi aramızda yüzük takıcaz, sonra ailenin gençleriyle eğlenmeye gidicez. Zaten haziranda 2 düğün var, bide biz nişan yapmayalım dedi .
Temmuzda da ben ızmir'e gidicem orada bizim yakınlar ve onun ailesiyle yemeğe çıkmayı düşünüyoruz nasipse...

He şimdi hatırladım cankız seninkini.
Sizde bizim gibisiniz, o cimbomlu ben fb'li, yendiğimizde baya bi dalga geçmiştim :))
Valla benim annemde uzağa virmem diyodu, şimdi taa Van'lara gönderecek

hayirli olsun canim cok sevindim yaaa a.s bilemicemm artikk 8 ci ayda belki benimde sozum nisanim olur.. :Saruboceq:

ne çabuk kız okulun yokmu senin:1ninca:
vaybee sende gidiyon yaasenağlama senağlama senağlamaben ağlamayımda kimler ağlasınnsenağlama

evet cimcimem ya baska hic anlasamadigimiz konu yok.. herseyimz ayni dusuncelerimiz ortak noktalarimiz. .ne bileyim bi insan bu kadarmi uyumlu olur yaa.. canim sende mi evde tek kizsin ? ben tek oldugum icin daha cok duskun annem bana.. inan simdiden duygulanmaya basladi annem.. resimlerini gosterdigimde hem inceleyerekten bakiyo hemde bana diyoki bak bu onayladigim anlamina gelmez.. ama olumsuz bisey soylemedi hakkinda.. sadece turkiyede olmasini kafasina takti..

tek sorununuz galatasay fenebahçe olsun kızlarkaydirigubbakcemile3
ben takım flan tutmuyorum valla küçükken fenerliydim sonra galatasaraylı oldum şimdi hiçbişey tutmuyorum:roflol: :roflol: :roflol:

ne çabuk kız okulun yokmu senin:1ninca:
vaybee sende gidiyon yaasenağlama senağlama senağlamaben ağlamayımda kimler ağlasınnsenağlama

canim okulumun bitmesine bi kac ay kaldi.. bunu tanimadan once okumayi dusunuyordum.. artik tumden vazgectim sanki dunyayi ben kurtaricam kizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ne işte çalışıyo cankıız senin can ahmetkaydirigubbakcemile3

canim benim can ahmet bi lojistik firmasinda yoneticiydi.. fakat sirket ihaleyi kaybettigi icin iside gitti elinden.. kendi is yerleri var ev dekorasyon laminat kapi pece fln yapiyorlar suanda orda calisiyor.. bende insallah evlenirsek orda bi eczanede calisirim.. gecinip gideriz opuyorumnanaktan insallahhh:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…