- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.641
Saol biricikim, cankız bi doktor vardı bu omu, yoksam başkasıylamı karıştırıyorum
hadi hayırlısı cnm anlaşılan sonu iyi gözüküyokaydirigubbakcemile2
cankız ne zaman türkiyeye uçuyon gülümaklinialirimsmile
:)) ayy karıştı, kısım uzun zamandır kimse gelmiyo kim kimindi karıştırdım :))
Bizim düğün belli değil canım, ağustos gibi ancak belli olur.
Ama nişan belirlendi :)) 19-20 haziranda yapıcaz, tabi nişan yapmıcaz kendi aramızda yüzük takıcaz, sonra ailenin gençleriyle eğlenmeye gidicez. Zaten haziranda 2 düğün var, bide biz nişan yapmayalım dedi .
Temmuzda da ben İzmir'e gidicem orada bizim yakınlar ve onun ailesiyle yemeğe çıkmayı düşünüyoruz nasipse...
bilmiyorum canim ya annem biraz TR de olmasini sorun yapiyor.. hem diyo buraya nasil getireceksin bende diyorum buraya gelmicez istemiyo burayi.. seni uzaklara vermem diyo.. kafam cok karisik ya.. onunla cok iyi anlasiyoruz aramizdaki tek olumsuz sey ise onun galatasarayli benim fenerbahceli olmamkaydirigubbakcemile3.. Allah nasip ederse bu sene tatilde istemeye gelcekler..
ne çabuk kız okulun yokmu senin:1ninca:
vaybee sende gidiyon yaasenağlama senağlama senağlamaben ağlamayımda kimler ağlasınnsenağlama
canim okulumun bitmesine bi kac ay kaldi.. bunu tanimadan once okumayi dusunuyordum.. artik tumden vazgectim sanki dunyayi ben kurtaricam kizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
tek sorununuz galatasay fenebahçe olsun kızlarkaydirigubbakcemile3
ben takım flan tutmuyorum valla küçükken fenerliydim sonra galatasaraylı oldum şimdi hiçbişey tutmuyorum:roflol: :roflol: :roflol:
:) fb-gs maclarinda sadece kavga ederiz alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
ne işte çalışıyo cankıız senin can ahmetkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?