Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

iyim tatlım sınav ım vardı hafta sonu ders calıstımm şimdide işdeyim ıyhh çokdandır girmiyodumm topike ne var ne yok bakım dedimmm

iyim tatlım sınav ım vardı hafta sonu ders calıstımm şimdide işdeyim ıyhh çokdandır girmiyodumm topike ne var ne yok bakım dedimmm

ne sınavı yaw bu arada herkes sınav telaşındaydı:1ninca:nasıl geçti cnm
kimse yok ki topikte yaww canlandırmaya geldim:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

aöf vizeleri vardı canım iyidi 2 dersim kalmıstı zaten inşallah mezun olucam bu sene kaydirigubbakcemile2

yaz geldi millet içeri girmiyo tabee burası ıssız kalırr

ıyiyim kızlaar havalar ısındı valla içim kıpır kıpır :))
Ama sosyal etkinlik yok o ayrı konu :))
Geçen cumartesi alışveriş yaptık, çeyizlik aldık, çeyizlerimin bir kısmı tamamlandı sayılır.

ne anlatayım ki cnm işte bildiğin gibiyim devam ediyo hayatsositososito
sen anlat:jeyyar:haberler senden:1rolleyes:

ayy cnm yaa ne anlatiyim bende :) bildigin gibi iste.. en son konustugum biri var demistim.. iyi gidiyo hersey cok guzel gidiyo Allaha sukur.. annemde biliyor artik.. bi tevafukla oda ogrendi bende anlattim herseyi anneme.. resimlerini felan gosterdim.. oyle iste ya :).. annem nasil ogrendi onu anlatiyim sana..

simdi ben banyoya girdigimde annem benim odama girmis.. telefonum caliyomus bakmis Can Ahmet ariyo.. annemde firsat bu firsat diyerek telefonumu karistiyo iste msjlarimi felan okumus.. kaydirigubbakcemile3 sonra bi aksam yanima geldi.. anlatacagin bisey varmi fln dedi.. yok anne ne anlatiyim dedim. iyi dusun iyi dusun dedi.. dusundum yok dedim sonra anlaticam simdi degil dedim.. hem ne anlatacakmisim dedim anneme.. mesela Can Ahmedi o kim dedi.. bende anlattim anneme.. bi yandanda ogrendigi iyi oldu icim rahat gizlim saklim yok en azindan

cimcimecim allah hayırlı ugurlu etisn canım güle güle güzel günlerde kulla aldıklarını inşallahh
ben gidiyorum çalışmam lazım yogun bi dönemdeyim bu aralar görüşürüs inşallahh:a015:

Back