Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bu yine iyi sen benimkinin nazını görsen kendi suclu olunca yalvarır ama ben suclu olunca hayatta bi mesaj bile atmaz 3 yıldır bu böyle:delphin:

yokk yine şükürr gerçi ex aşkım artık ama... ilk o msj attı yinee.. başım ağrıdığını söylemiştim kavga sırasında başın geçtimi diye atmışş... seviyorum keratayıda çok üzüyor yhaa:sinifsinif:

yokk yine şükürr gerçi ex aşkım artık ama... ilk o msj attı yinee.. başım ağrıdığını söylemiştim kavga sırasında başın geçtimi diye atmışş... seviyorum keratayıda çok üzüyor yhaa:sinifsinif:

atar atar ama özürdilemez ben dilerim kendini naza cekeralsanaalsanasmile
ayrıca yarına kadar barişcağini bilyoruz bebişim

sen beğendiysen alışkınsan al tatlım içinde kalcağına ayağında dursunkaydirigubbakcemile4ama çok moda bu uzun çizmeler bu senee... yakışanada yakışıyorr .. yanii... ama sen tesettürlüsen nasıl kullancan yada kısasını felanmı alıcann

bende bunu sorcaktım tesettürlüysen nasıl giyceksinbilmiyorumkismile

Hoşbulduk sultancım,yaşım 21 arkadaşlar 22 olcam yakında malesef:(
Valla bu ara hazırlık yapacak pek durumum yok,beyaz eşyalar falan tamam çeyizde az buçuk hazır düğüne çok olduğu için ıvır zıvırı o tarihe doğru hazırlamaya karar verdim bakalım bi aksilik çıkmazsa,,,,Eeee sizler neler yapıyorsunuz?

atar atar ama özürdilemez ben dilerim kendini naza cekeralsanaalsanasmile
ayrıca yarına kadar barişcağini bilyoruz bebişim

heriff uykum geldi kırılmazsan uyuycam deyip msjını attı ve afedersiniz resmen döndüü kıçını uyudu... siz yarına barışmak diyorsunuzz... heyy yavrumm ben tanımazmıyım yaa bitirmiş odaaCADIARZU

Hoşbulduk sultancım,yaşım 21 arkadaşlar 22 olcam yakında malesef:(
Valla bu ara hazırlık yapacak pek durumum yok,beyaz eşyalar falan tamam çeyizde az buçuk hazır düğüne çok olduğu için ıvır zıvırı o tarihe doğru hazırlamaya karar verdim bakalım bi aksilik çıkmazsa,,,,Eeee sizler neler yapıyorsunuz?

aynen cnm bnde 22 olucam =( inş bnde yaza sözlenicem inşşş :Saruboceq::çok üzgünüm:

heriff uykum geldi kırılmazsan uyuycam deyip msjını attı ve afedersiniz resmen döndüü kıçını uyudu... siz yarına barışmak diyorsunuzz... heyy yavrumm ben tanımazmıyım yaa bitirmiş odaaCADIARZU

naza cekyo yani kendini.salla ozaman azcık dursun anlar değerini:1ninca:

Back