- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.901
talyacim hic üzülme canim, sen sonuna kadar haklisin.
aynen katiliyorum eger niyeti ciddi olsaydi evlilik olsaydi, 2-3 saatlik bulusma icin canini yakmazdi, böle kirmazdi. nasilsa bütün gün görüyor seni. sinir bu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
sultanım anlamıyorum yhaa... tabiki oda istiyor olabilir birlikte vakit geçirmeyii... ama bu şekildede anlatılmazkii...
birde bana diyor seni seviyorum... canım çok acıycak biliyorumm... çünkü sen çok rahat davranıcaksınn... bu ayrılığı hiç umursamıycaksınn... yaa resmen duygusuz aciz bir insanmışım gibi hissettirdi..
sultanım anlamıyorum yhaa... tabiki oda istiyor olabilir birlikte vakit geçirmeyii... ama bu şekildede anlatılmazkii...
birde bana diyor seni seviyorum... canım çok acıycak biliyorumm... çünkü sen çok rahat davranıcaksınn... bu ayrılığı hiç umursamıycaksınn... yaa resmen duygusuz aciz bir insanmışım gibi hissettirdi..
merhaba kızlar nasılsınız
2 gundur hastanelerdeyim ben zeynebim rahatsız dun ie gidemedim ateşi 39 a cıkıyor dun bir sürü kan aldılar kuzumdan bişi çıkmadı nesi var annamadık kulagında iltiap var dedi doktor nişsllsh düzelir kuzum dua edin teyzeleriboshayallersmile
kızlarr ben geldimm nerdesinizz yhaa:sinifsinif:
napiyon eylülcüm bari sen iyimisin :teselli:
ben burdayim guzum, nasilsin ?
kkda olmasa kafayı yerdim herhaldee:içelim:
ben iyiyim canım ne olsun talya sevgilisinden ağlıyo bizde yok diye derteniyoruzbilmiyorumkismileboshayallersmile
iyi canım iyi biraz daha sakinnn.... ama uyuyamadım başım ağrıdan çatlıyor...
nasılsın canım uyuya bildin mi
o üzüntüdendir bende üzülünce hmen başım ağırır geçer inş ağrı kesici alsaydın bitane
dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sizde yhaaaklava:
biricik nerde oda gelsin görsün halimide aklına bile getirmesin aşkı meşkiiiklava:
haklısında bizde dertsiz başa dert arıyoruz herlde bilmem ki böyle sıkııyoruz ya belki iyi gelir diyoruz ama nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?