Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

talyacim hic üzülme canim, sen sonuna kadar haklisin.
aynen katiliyorum eger niyeti ciddi olsaydi evlilik olsaydi, 2-3 saatlik bulusma icin canini yakmazdi, böle kirmazdi. nasilsa bütün gün görüyor seni. sinir bu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

ya bence öyle düşünmeyelim yinede onun ne düşünerek söylediğini bilmiyoruz olumlu bakmaya çalışıyorum kesssin bi şeylere sinirlendi üstüne bu olay patlama oldu sultanım ya bu erkekleri napalım:oklava: gül gibi kızları üzerler şı..kları taç ederler :oklava::oklava::oklava:

sultanım anlamıyorum yhaa... tabiki oda istiyor olabilir birlikte vakit geçirmeyii... ama bu şekildede anlatılmazkii...

birde bana diyor seni seviyorum... canım çok acıycak biliyorumm... çünkü sen çok rahat davranıcaksınn... bu ayrılığı hiç umursamıycaksınn... yaa resmen duygusuz aciz bir insanmışım gibi hissettirdi..

aaay üzüldüm şimdi ya talya sende biraz mesafelisin şimdi doğruya doğru demek nedenle ağrına gitti senin buluşmak için çaba göstermediğini düşünmüş ooof ne yaman bi ilişki be:delphin:

bak sen kendini daha fazla yıpratma küçük bi meseleyi nasıl büyütmüşsünüz o kesssssin sana bi adım atıcak sende ozaman onu sevdiğini onun için aileni bile karşına aldığını onun kadar buluşmayı birlikte olmayı istediğini ama elinde olmadığını nekadar kalbinin kırıldığını anlat sürünüüüüüür annem mahvolsun hırboopuyorumnanaktan

talyacan yeme kendini bişe yok bu işte ikinizde haklısınız adamcık kendini ucube gibi hissetniş komplekse girmiş kalbini kırdı kırmasınada telafi etmesinide bilir sabırlı ol bundan sonrası çok önemli

sultanım anlamıyorum yhaa... tabiki oda istiyor olabilir birlikte vakit geçirmeyii... ama bu şekildede anlatılmazkii...

birde bana diyor seni seviyorum... canım çok acıycak biliyorumm... çünkü sen çok rahat davranıcaksınn... bu ayrılığı hiç umursamıycaksınn... yaa resmen duygusuz aciz bir insanmışım gibi hissettirdi..

valla talyacim guzum bu senin kararin, pesinden kosma, ama özür dilerse affedip affetmiyecegini tabikide sen bileceksin, cünkü iliskinizin ayrintilarini, boyutlarini ikinizden baska kimse iyi bilemez, bize burdan atip tutmak kolay gelir :teselli:

ama benim tek bildigim bisey var,
bu dünyada hicbir erkek, aileni karsina almaya asla degmez aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hepsi nankör kötükedihüso :kızgın:

merhaba kızlar nasılsınız

2 gundur hastanelerdeyim ben zeynebim rahatsız dun ie gidemedim ateşi 39 a cıkıyor dun bir sürü kan aldılar kuzumdan bişi çıkmadı nesi var annamadık kulagında iltiap var dedi doktor nişsllsh düzelir kuzum dua edin teyzeleriboshayallersmile

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin:Saruboceq:

o senin canını daha ne söylesemde acıtsam diye bu sözleri sana söylemiş yoksa gün boyu görüşüyosunuz ne var iki saat için seni üzmese kızların dediği gibi o sinirlenmiş sana patlamış hiç üzme kendini hiç kimse için deymey erkekler için hiç deymez

haklısında bizde dertsiz başa dert arıyoruz herlde bilmem ki böyle sıkııyoruz ya belki iyi gelir diyoruz ama nerdeee

en güzeli görücü usulü gelcekler isitycekler anan babann onaylıycakkk... ohhh git o zaman evlenince aşık ol kocanadaa... böyle aşık olcağın adamdan nefret etçeğineealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Back