Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yhaa ne laflar yedim her gün ben onun yüzünden ona hissetirmek istemedim.. ailemden nefret etmesin diyeee...çok zoruma gitti bu yaptıklarıı:gitme:

rahatla tabi ya senlik bi problem yok saçmalamış sen neden üzülüosunki anlar eşşekliğini

başka zaman olsa şimdiye on kere msj atmıştıı... bittiii amaaa demekkiii oda bitirmişkiii kurtarmaya çalışmıyor durumu... mirmirmirmir

rahatla tabi ya senlik bi problem yok saçmalamış sen neden üzülüosunki anlar eşşekliğini

seven geri gelirr zatenn... şartları kabul etmesii lazımdı... biraz sabredip dayanması gerekirdii... eğer gerçektende evlilikse niyeti nede olsa ömür boyu yanında olucaktım bennn... iki üç saatllik bir buluşma için kalbimi kırmaya olayları buraya getirmenin anlamı yoktuu...:umursamaz:

ne düşündü bilemiorum cnm ama sen taviz verme çünkü çok büyük eşşeklik etmiş ki senin verdiğin tavizelere rağmen aynı işyerindesiniz ya neyine yetmio haklısın nepsan bırak ya atar o mesajda dank etmemiş demek sen bi beklenti içine girme yinede

ağlama lütfen ya talya nie üzülüosun senin bi kabahatin yok gurur meselesi haline getir içini soğut alırsın sen bunun acısını kendini yıpratma herkese hakettiği değeri verceksin

ister atsın ister atmasınn... yok artık kurtarmaya çalışmıycam bu saatten sonra... dediğin gibi taviz vermek yokk:sinifsinif:

talyacim hic üzülme canim, sen sonuna kadar haklisin.
aynen katiliyorum eger niyeti ciddi olsaydi evlilik olsaydi, 2-3 saatlik bulusma icin canini yakmazdi, böle kirmazdi. nasilsa bütün gün görüyor seni. sinir bu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

tamam canım sen güçlü bi hatunsun sinir yap hırslan kin güt ama ağlama üzülme kolay kolayda affetme oh be sen aileni karşına al beyefendinin yaptığına bak bence o bişeye bunalmış sana patladı okadarda kereste değil

sultanım anlamıyorum yhaa... tabiki oda istiyor olabilir birlikte vakit geçirmeyii... ama bu şekildede anlatılmazkii...

birde bana diyor seni seviyorum... canım çok acıycak biliyorumm... çünkü sen çok rahat davranıcaksınn... bu ayrılığı hiç umursamıycaksınn... yaa resmen duygusuz aciz bir insanmışım gibi hissettirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…