- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.861
meraba kimse yokmukaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız
2 gundur hastanelerdeyim ben zeynebim rahatsız dun ie gidemedim ateşi 39 a cıkıyor dun bir sürü kan aldılar kuzumdan bişi çıkmadı nesi var annamadık kulagında iltiap var dedi doktor nişsllsh düzelir kuzum dua edin teyzeleriboshayallersmile
hu huuuuuuuu:ecrin_bebek:
talyam guzum nörünnnnnnnnnnn ?? zemuszemus
kötüyümmmmafoldumbenmafoldumbençok kötüüümafoldumbenmafoldumben
bittii ayrıldıkkk:gitme:
yokk bu sefer barışma olmaz... :1no2::1no2:çok ağır konuştu çok acizz hisettim kendimimafoldumben
canım benim ya neyim var noldu nasıl oldu sakin ol üzme kendini herşey olacağına varır dur bakalım hayırlısı o dayanamaz sanalmaz:
tbsf bittimafoldumben yhaa çok ağır konuştuu... seviiyorum seni dedii ama bittii... inanmadı inandıramadım bir türlü sevdiğimee:gitme:
deliridin galiba boşuna zırlama kızım o dayanamaz akşama kalmaz yalvarır affet diye ne kendini üzüyosun
bzim normal şartlarda buluşma gezme vs olayı olmuyor... annem istemediği, ablamda onay vermediği içinn... benim çıkmam problem oluyor... bu haftasonu için bişeyler yapmaya çalışçam dedimm... ama söz vermiyorum dedimm.. yapamadım olmadı... bu patladıı... seven insan ayarlayamazmıymış, okadar zaman geçmiş ben onu sevsem yaparmışım birşeyler, cesaretsizmişim, zaten beceremiyceğimi biliyormuş... benden beceriklisini bul o zaman dedim... bulurum dedii,,,
talya canım benim ya nolur üzme kendini