Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

merhaba kızlar nasılsınız

2 gundur hastanelerdeyim ben zeynebim rahatsız dun ie gidemedim ateşi 39 a cıkıyor dun bir sürü kan aldılar kuzumdan bişi çıkmadı nesi var annamadık kulagında iltiap var dedi doktor nişsllsh düzelir kuzum dua edin teyzeleriboshayallersmile

ay canim ya cok cok gecmis olsun :teselli:
evet kulaginda iltihap olabilir, oda atesini cikarir,ki bu bildigim kadariyla cok cok kötü degil, doktor ilac felan veriyor iste bissürü.
insallah en kisa zamanda iyilesir kizin canim üzülme :teselli:

ebru geçmiş olsun canım... düzelir inşallahh.. ayyy bebeklerde tam böyle gelişme zamanlarında hastalanınca hepten güçten düşüyorlar... benim yiğenim öyle sanki bir günde erimiştii.. içimiz acıyordu öyle görünce... ama çok önemli bişey değilmiş seninki sanırım dikkat edin canım...

yokk bu sefer barışma olmaz... :1no2::1no2:çok ağır konuştu çok acizz hisettim kendimimafoldumben

canım benim ya neyim var noldu nasıl oldu sakin ol üzme kendini herşey olacağına varır dur bakalım hayırlısı o dayanamaz sana :olmaz:

tbsf bittimafoldumben yhaa çok ağır konuştuu... seviiyorum seni dedii ama bittii... inanmadı inandıramadım bir türlü sevdiğimee:gitme:

deliridin galiba boşuna zırlama kızım o dayanamaz akşama kalmaz yalvarır affet diye ne kendini üzüyosun

bzim normal şartlarda buluşma gezme vs olayı olmuyor... annem istemediği, ablamda onay vermediği içinn... benim çıkmam problem oluyor... bu haftasonu için bişeyler yapmaya çalışçam dedimm... ama söz vermiyorum dedimm.. yapamadım olmadı... bu patladıı... seven insan ayarlayamazmıymış, okadar zaman geçmiş ben onu sevsem yaparmışım birşeyler, cesaretsizmişim, zaten beceremiyceğimi biliyormuş... benden beceriklisini bul o zaman dedim... bulurum dedii,,,

deliridin galiba boşuna zırlama kızım o dayanamaz akşama kalmaz yalvarır affet diye ne kendini üzüyosun

yhaa oda affet desede ne farkeder... ettiği laflarla soğuttu kendindenmirmirmirmir

kızlar yhaa ben her gün onun yüzünü nasıl görcemm... mafoldumben

bzim normal şartlarda buluşma gezme vs olayı olmuyor... annem istemediği, ablamda onay vermediği içinn... benim çıkmam problem oluyor... bu haftasonu için bişeyler yapmaya çalışçam dedimm... ama söz vermiyorum dedimm.. yapamadım olmadı... bu patladıı... seven insan ayarlayamazmıymış, okadar zaman geçmiş ben onu sevsem yaparmışım birşeyler, cesaretsizmişim, zaten beceremiyceğimi biliyormuş... benden beceriklisini bul o zaman dedim... bulurum dedii,,,

vay eşşek vay sen onun için okadar sıkıntı çek arada kal lafa bak lafa aman bırak ne hali varsa görsün kızım senden iyisini arasında bulsun bakalım bulabilcekmi yuh ya sen yüzde yüz haklsın hiç üzülme taviz verme sürünsün :oklava:

Back