Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri TesettürLü ModeLLeri Burada PayLaşaLım mı??? BekLiyorum KızLarr...

turkuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.475
2
0
Diğer
slm kızlar,aralık ayında kuzenimin düğünü var bende model arıyorum ama tesettürlüler için pek bişe yok sizde varsa paylaşalım mı, hem dğer arkadaşlar içinde bir fikir olur...

Şimdiden teşekkürLer...

evet yaa,araştırıyorum ama bişe yok
aslında herkes kendine ait bi abiyanin resmini koysa iyi olurdu ama kimse ilgilenmedi bu konuyla:kedi:

Canim bütün acik modeLLeri kapata biLirsin koLLari aciksa boLero giy yani iLLa tesettür sayfaLarina bakma benden sana tavsiye acik eLbise begenirsne ve boLero aLmaya karar verirsen icinden diktir boLeroyu cünkü koLunu feLan kaLdirdinmi sirtin veya koLunun aLtina dogru gözüke biLiyor bazen

Son düzenleme:
kızlar ben kapalı değilim ama osmanlı modanın kıyafetleri çok hoşuma gidiyor kapalı olsaydım tercih ederdim internet siteside var bir bakın isterseniz belki fikir olur

ben evlenirken birsürü yer gezmiştim ancak kapalı modeller çok klişe geldiği için açık gelinliği kapatmıştım, harika olmuştu gerçekten. Kadıköy Altıyol'daydı gelinlikçim. zemuszemus

internette gerçekten çok saçma modeller war güzelim malesef gezip bakman lazım kadıköy fawori zewkine göre kapattır.pendikte de güzel gelinlikçiler war aklında bulunsun

bencede en güzeli açık modeli kafana göre kapattırmak, kendilğinden tesettürlüler çok abuk.

kızlar Ayşe merve dağlı diye bir fotografçı var onun resım cekımlerıne bır bakın ıstersenız güzel tesettür çekımlerı var .Facedede bı arayın bence deger ben cekımlerı elbıselerı cok begendım .

bende baktim ve cok begendim ya harika fotolar cok güzel :) tskler yesildiyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…