Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tesettürlü isteme + söz kıyafeti için yardım (resimli)

merhaba canım kıyafetlerin hepsi çok güzel ama söz evde aile arasında olacaksa çok şaşalı bi elbise olmaz diye düşünüyorum orda pempe krem şallı pempe çantalı elbise yeşilli takım ve bordo arkası kurdelelı takım çok şık ve daha uygun gibi geldi diğerleri söz için fazla iddalı bence

Pudra kahve renkli elbiseye bayıldım. Evde olacaksa bu elbise uygun diye düşünüyorum.
Dış mekanda olacaksa 1. elbise hoş

çimli mekanda çekilmiş olan siyah beyazlı elbise(2.satır son resim)
veya sondan 3. elbise pastel düz bi elbise sade ve şık.

Bende siyah beyaz olanla sondan 3. Yü beğendim canım rengi değişirse ve fiyon k da biraz küçülürse daha hoş olur. O renk sana soluk olur çünkü beyaz tebliğden bordo Gül kurusu gibi renkler olabilir. Diktirecek mısın ? Resimleri nasıl derledin bu arada ?

Canım öncelikle hayırlısı olur inşallah senin adınaa.. Benimde tercihim birincisi ve üçüncü olan elbise cok hoş geldi gözüme ama en cok üçüncü elbiseyi begendimmmmm..

Hayırlı olsun canım :) Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Ben de siyahlı beyazlıyı çok beğendim, çok asil ve şık gözüküyor... :)

canım siyah beyaz ve lila renkli elbiseleri çok beğendim ikisi arasında seçim yapmanı tavsiye ederim. ve seçiminide bildirirsen mutlu olurum... hayırlı olsun şimdiden.

1nci ve 8nci fotoğraflarlara bayıldım =)

Yeşil etekli olan süper.rengide çok hoş ...

Sarıya da bayıldım ama o söz için spor kalabilir.

Ben en çok siyah etek üzerine, beyaz omuzları kolları siyah işlemeli olan kıyafeti beğendim, sanki sözde giymeye en uygun oymuş gibi geldi. Çünkü hem şık ve asil hem de aşırı gösterişli değil

günaydın tatlım. öncelikle Rabbim ömür boyu mutlu olmayı nasip eylesin...

kıyafet fikrime gelince... 3. modele bayıldım ben. diğerleri ( bana göre ) cok fazla kadınsı duruyor. ama yine zevk senin...

tekrar mutluluklar dilerim

Bence hepsi çok güzel. Güzel kombinlemişsin ama bana biraz karışık geldi :44:
Bende birşey eklemek istedim. Hem sana fikir olsun, belki senin de hoşuna gider.
Özel bir gün ve durum olduğu için fazla abartıya kaçmadan, yani ne tam abiye, ne de sıradan birşey olsun...

Veya böyle birşey kombinleyebilirsin:

Şimdiden mutluluklar dilerim ve Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin

Not: Kıyafetler internetten alıntıdır...
Umarım reklama girmez... :44:​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…