resımdekı gibi sal takmam :) kişisel zevk ben ilk şal örtundum dolayısıyla esarp takmam demem de takamam.hijab sekillerinden baglıyordum ıyıce duzledım bu ara . boyundan baglayamam mesela o tesettur sitelerındekı gıbı. boynu boguyo beni. esarbı da o yuzden sevmedım. baglamazsam ucunu babanne gıbı oldum .. bılmem. kişisel dedgıım gbi nasıl rahat hıssediyorsan . elbıse gıyınce goguslerım cok belırgınlesır dıye şalı gogsume dokumlu takarım yanı. esarpta oyle bı olasılık yok.Ben eşarp kullanıyorum ama twill veya parlak ağır olanlardan değil 6 aydır tesettürlüyüm bu arada. Kullandığım eşarplar bürümcük eşarp veya pamuklu oluyor. Yüzüm yuvarlak ve minyon tipliyim kızlar. Tesettürlü hanımlar fikir verebilir mi? Örnek görseller ekledim Eşarp, Şal olarak sırayla.
O hijab şekli de çok hoşresımdekı gibi sal takmam :) kişisel zevk ben ilk şal örtundum dolayısıyla esarp takmam demem de takamam.hijab sekillerinden baglıyordum ıyıce duzledım bu ara . boyundan baglayamam mesela o tesettur sitelerındekı gıbı. boynu boguyo beni. esarbı da o yuzden sevmedım. baglamazsam ucunu babanne gıbı oldum .. bılmem. kişisel dedgıım gbi nasıl rahat hıssediyorsan . elbıse gıyınce goguslerım cok belırgınlesır dıye şalı gogsume dokumlu takarım yanı. esarpta oyle bı olasılık yok.
Peki sizce uzun elbise üstüne hangisi giderKiyafetime gore seciyorum ben. Şalda bir tik daha rahat ediyorum.
Spor bir elbise ise şal giderPeki sizce uzun elbise üstüne hangisi gider
Çoook haklısınız ama ben 23 yaşında tesettüre girdim bu yaşıma kadar açık olup da birden kapanınca önce tabiki nefsim bana saldırmasın diye hoşuma gidecek yani ayna karşısında kendimi görünce iyi hissedeceğim şekilde olmaya çalışıyorum. Zamanla inşallah her şey rayına oturacak. Güzel görüşünüz için teşekkürlerTesettür sokakta "yakışmış" denilecek bir kıyafet türü, moda yada imaj değildir. Tesettür emri nedir? Peygamber Hanımları, Sahabeler nasıl uygulamış ona bakılır.
İçi boşaltılmış tesettür, tesettür müdür?
yok beO hijab şekli de çok hoşBen de çok seviyorum ama Suriyeli modeli diyorlar dolama modeline genelde
Kendinize hangisini daha çok yakıştırıyorsanız ve kıyafetinize en uygun olanı hangisi ise onu kullanın. Yeri geliyor şal yeri geliyor eşrap kullanıyorum.Ben eşarp kullanıyorum ama twill veya parlak ağır olanlardan değil 6 aydır tesettürlüyüm bu arada. Kullandığım eşarplar bürümcük eşarp veya pamuklu oluyor. Yüzüm yuvarlak ve minyon tipliyim kızlar. Tesettürlü hanımlar fikir verebilir mi? Örnek görseller ekledim Eşarp, Şal olarak sırayla.
Yavaş yavaş rayına oturur bir yerden başlamanız bile çok güzel tebrik ederim Allah'tan devamını dilerimÇoook haklısınız ama ben 23 yaşında tesettüre girdim bu yaşıma kadar açık olup da birden kapanınca önce tabiki nefsim bana saldırmasın diye hoşuma gidecek yani ayna karşısında kendimi görünce iyi hissedeceğim şekilde olmaya çalışıyorum. Zamanla inşallah her şey rayına oturacak. Güzel görüşünüz için teşekkürler
Sağdakini söylüyorsanız o Suriye değil Arap usulü Türkiyede yaşayan Araplar öyle takıyor moda olmaya başladı o da ayrı bir konu yeni nesil gençler öyle takıyorO hijab şekli de çok hoşBen de çok seviyorum ama Suriyeli modeli diyorlar dolama modeline genelde
Ama öyle biliyor musunuz şalı takma biçiminden nereli diye anlıyorsunuzyok beahhaha hay allahım sen dıyınce google amcama yazdım :)) onlar mı icad etmiş yahu patentli mi güldüm sayende . su partinin bu ırkın falan hıc umursamam .
a a ben normal baglıyorum bı senedır cocuguma ıgne batmasın dıye. boyundan bı kılıtlı ıgne sagdan sarkanı sola atıyorum soldakını saga duz :) oyle. eskıden boyle baglardım bu da endonezya yazıyo sıtede aslı var mı bılmem de onların baglama seklıymıs. :) hıc oyle dusunmemıstım. youtube a gırdım kapalıyken ne yapabılırım dıye denedım bı model:))Ama öyle biliyor musunuz şalı takma biçiminden nereli diye anlıyorsunuzSuriyelilerin farklı Arapların farklı biz Türklerin farklı köylüm insanının da farklı bir de cemaatlerin takma şekli var görünce şu cemaate ait diyebiliyorsunuz
Evet Endonezyalılar ve Özbekler böyle bağlıyor ama bu da çok hoş ben beceremiyorum bu tarz aslında Endonezyalıların biraz daha farklı tümden kafadan geçirme var onlarda bir dea a ben normal baglıyorum bı senedır cocuguma ıgne batmasın dıye. boyundan bı kılıtlı ıgne sagdan sarkanı sola atıyorum. duz :) oyle. eskıden boyle baglardım bu da endonezya yazıyo sıtede aslı var mı bılmem de onların baglama seklıymıs. :) hıc oyle dusunmemıstım. youtube a gırdım kapalıyken ne yapabılırım dıye denedım bı model:))
oluur:) etekle elbıseyle boyle buyuk gorunen salaş modeller ıyı. eger tunık tarzı gıyecekse kişi daha derlı toplu model gıdıyor. denerım benEvet Endonezyalılar ve Özbekler böyle bağlıyor ama bu da çok hoş ben beceremiyorum bu tarz aslında Endonezyalıların biraz daha farklı tümden kafadan geçirme var onlarda bir de