• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü gelinlikte hakim yaka mı olmalı yoksa bisiklet yaka mı?

fakay

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
13
0
6
34
Kızlar herkese merhaba.Kadınlar kulübüne takılmaya yeni başladım.Düğünüm nasip olursa 22 haziranda olacak.Gelinliğimin modelini beğendim fakat yakasında kararsız kaldım. Hakim yaka robot gibi yapar mı bilemedim.bisiklet yaka mı hakim yaka mı..yardımcı olursanızzz pek çoook sevineceğim... :)

Kızlar herkese merhaba.Kadınlar kulübüne takılmaya yeni başladım.Düğünüm nasip olursa 22 haziranda olacak.Gelinliğimin modelini beğendim fakat yakasında kararsız kaldım. Hakim yaka robot gibi yapar mı bilemedim.bisiklet yaka mı hakim yaka mı..yardımcı olursanızzz pek çoook sevineceğim... :)

Bisiklet yaka guzel olmaz gibi geliyo bana bence hakim yaka daha guzel durur ve duruyoda :34:

ölçülerim 2 hafta sonra alınacak.Hakim yaka diye anlaşmıştık modaeviyle.Ölçü vermeye gidince değiştireblirim.hakim yaka güzel olur diyorsunuz yani..size güveniyorum :))))

öncelikle hayırlı olsun canım benimde on yedi ağustos düğün tarihim gelinlik bakmaya başladım dikim istemiyorum hazır alacağım ve baktığım beğendiğim tüm modeller hakim yaka arkası inciden düğmeli hakim yaka tesettür gelinliğe çok yakışıyo özelliklede arkası düğmeli düşün bence

Mutluluklar :nazar: Benimde 21 Haziran :17: Canım bende şimdiden başladım modellere bakmaya bende kapalıyım. Tesettürlü modellere sürekli bakıyorum netten pek beğendiğim olmasada aklımdaki model belli.. Ve kesinlikle hakim yaka derim :34: Çünkü her zaman daha şık gözüküyor tesettürlü gelinlikte :16:

Yaka stiliniz biraz da başörtünüzün hangi kumaştan olacağı, başınızı çeneden mi enseden mi yapacağınız gibi şeylerle alakalı.

Benim çevrede gördüğüm bence büyük bir yanlış, başörtüsünü çene altından yapıp boyun etrafında saran kızların hakim yaka bir gelinlikleri olması. Çünkü bu durumda, eğer yakanız yeterince bol değilse, başörtüsü içine sığmıyor, yaka kasılıyor, yukarı çıkıyor ve bu nedenle gelinlerin omuzları düşük, boyunları kısa görünüyor.

Bence, baş modeli enseden yapılacaksa çok yüksek bir hakim yaka çok güzel duruyor. Ancak özellikle de örtüyü boynunuza sarıp biraz kalınlık yapacaksa, bisiklet yaka olmasında fayda var ki en azından gelinlik üstünüzde doğru dursun.

Aynen kizlar bende çok kararsizim benimde bu yaz düğünüm...ve kollarını nasıl yaptiracaksiniz tavsiye verin bana da :)

Cevaplarınız için teşekkürler hepinize.Ölçümü verdim geçen hafta sonu.Hakim yaka olacak.Arkası gizli fermuar ve inci düğme detay olacak inş..İnş pişman olmammmm.. :)

Back