• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü Gelinlik Modelleri

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul

tesetturlu_gelinlik1.jpg

tesetturlu_gelinlik2.jpg

tesetturlu_gelinlik3.jpg

tesetturlu_gelinlik6.jpg

25b.jpg

normal_tesetturlu_gelinlik13.jpg

index.php

gelınlıgımın modelı ama turban benımkı daha guzeldı arkaan baglamaya ve bol olmasına cok kızıyorum benım kı cok guzel oturmustu turbanım herkes kugu gıbı oldun demişti:)

cnm 3 sene oldu 1 ayda hersey yapıldı duugn den sonr abıle hala evı yerlestırıyodum
gece r ogunlerde sıkıntı telaş ıle :)

canım emegine saglık hepsi güzel fakat tesettürlüler için değişik farklı bir model yok nette hep bunlarla karşılaşıyoruz malesefffisfisfis
artık farklı birşeyler yapsınlarr yaff:lepi:

Tesettürlü Gelinlik Modelleri

[
index.php

bunun üst kısmına biraz daha işleme yapılıp daha hoş olabilirrmiş model güzel değişikmişş

Son düzenleme:
2. mesajdaki 10. gelinlik yaaaaaaaa :( Onu çok sevdim ben lütfen bir fikir verin yaaaaaaaa :( Allah'ım bir insan ancak bu kadar kararsız olabilir :(

burdaki modellere bakıp sakın aldanma.tamam model fikir edin ama şundan olsun bundan olsunla olmuyor.bir sene tam bir sene intde dolaştım hangisi olsun hangisi olsun diye.neyse gittim gelinlik bakmaya diye ilk giydigimi aldım.birkaç yere eklemiştim ama senin için ekliyorum bak bakalım belki tarzın degildir bolerolu ya.bende bolero istemiyordum mecburen oldu güzelde oldu.
BıTMEMıŞ HALLERıı
resimler0826ttrere.jpg

resimler0823trreeyy.jpg

ttrt.jpg

Son düzenleme:
Back