Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gelınlıgımın modelı ama turban benımkı daha guzeldı arkaan baglamaya ve bol olmasına cok kızıyorum benım kı cok guzel oturmustu turbanım herkes kugu gıbı oldun demişti:)
canım emegine saglık hepsi güzel fakat tesettürlüler için değişik farklı bir model yok nette hep bunlarla karşılaşıyoruz malesefffisfisfis artık farklı birşeyler yapsınlarr yaff:lepi:
burdaki modellere bakıp sakın aldanma.tamam model fikir edin ama şundan olsun bundan olsunla olmuyor.bir sene tam bir sene intde dolaştım hangisi olsun hangisi olsun diye.neyse gittim gelinlik bakmaya diye ilk giydigimi aldım.birkaç yere eklemiştim ama senin için ekliyorum bak bakalım belki tarzın degildir bolerolu ya.bende bolero istemiyordum mecburen oldu güzelde oldu. BıTMEMıŞ HALLERıı