• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri TESETTÜRLÜ Gelinlik Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi enan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
158
g223m.jpg

g224.jpg

g227.jpg

g228.jpg

g236.jpg

beğenmenize sevindim arkadaşlar.:teytey:

hepside cok güzelmis bir daha dünya ya gelirsem diye ayarladim didenesini.tsk paylasim icin:)))))))

cok güzel gelinlikler, yazin dügünüm var bende tesettürlü gelinliklere bakiyordum, fikir olusumu icin yardimci oldugunuz icin tskler :)

Son düzenleme:
bayıldımmm yaa özellikle 7.ve 8. çokk hoşşş inşallah bende böyle güzel tesettürlü gelinlik giyerimm:):)

lkjhgjkl.jpg

getattachmentaspxpla.jpg

bu aslinda bir gelinlik modeliydi arkadaslar, ama ben renkli yaptirmistim kinada giymek icin.
bizim buralarda kinadada böyle kabarik nisanliliklar giyilir

Son düzenleme:
cok güzel gelinlikler, yazin dügünüm var bende tesettürlü gelinliklere bakiyordum, fikir olusumu icin yardimci oldugunuz icin tskler :)

çok güzeller canım paylaşımın için sağol

bayıldımmm yaa özellikle 7.ve 8. çokk hoşşş inşallah bende böyle güzel tesettürlü gelinlik giyerimm:):)

beğenmenize sevindim arkadaşlar a.s.

lkjhgjkl.jpg

getattachmentaspxpla.jpg

bu aslinda bir gelinlik modeliydi arkadaslar, ama ben renkli yaptirmistim kinada giymek icin.
bizim buralarda kinadada böyle kabarik nisanliliklar giyilir

güzelmiş canım gelinlik olarakta çok hoş olur bence bu model. yerimseniben paylaştığın için sağol. a.s.

cok güzel cok icimde kaldi valla gelinlik ler nede güzel olmus

yaa ıclerınde guzel olanlar var ama yınede acık gelınlıklerınde cesıt daha fazla o yuzden ben acık gelınlıgı alıp onu kapalı bı bayana uygun sekılde yaptırmayı dusunuyorum bu modellerı nette gormusdum daha once hep aynı resımler cıko ınsanın karsınaa.s

merhaba kızlar bir örnek de benden

alıntı yapılmazsa sevinirim kızlar

Son düzenleme:
Back